Back in Georgia

Back in Georgia

Hejsan!

För några veckor sedan så var jag ju tillbaka i Georgia, för att hälsa på familj och vänner.

Det var en väldigt rolig resa som innehöll allt från Teddy-mys, till utplockande och karvande av pumpor, en (misslyckad) teen wolf sightseeing dag (som dock ändå var jättemysig då vi var med Julie och Kate), Ally, Save The Horses (världens bästa Trudy gnäggade när jag kom) och en fotbollsmatch.

Såklart hittade vi även på massa annat (som massa middagar, stranger things tittande med Lisa och även ett besök i min gamla skola) men jag tror att jag lyckats sammanfatta de viktigaste och roligaste vi hittade på!

Såklart så var det väldigt mycket blandade känslor under resan och det var extremt jobbigt att lämna allt och komma hem igen, särskilt eftersom den här gången vet jag inte när jag kommer kunna komma tillbaka. Dock hoppas jag såklart att det kommer vara snart, eller att jag kanske snart får något besök hit till Sverige!

Här har jag försökt lägga till några bilder från resan (försökte även lägga till en liten text till varje bild men det var helt omöjligt) men hoppas det är kul ändå!!

Puss och kram, skumbanan!?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *