Hemma igen

Hemma igen

Hej!

Nu har det ju gått väldigt lång tid sen jag senast publicerade ett inlägg och som ni säkert förstått så är jag hemma i Sverige igen (eller just nu befinner jag mig faktiskt i Spanien!). 

Jag kommer inte fortsätta blogga på den här bloggen nu när jag är hemma igen, då jag vill att detta endast ska handla om mitt utbytesår. Dock har jag några inlägg som fortfarande ska skrivas om mina sista dagar (veckor?) i Georgia och har även tänkt att jag kanske ska försöka skriva någon typ av survival guide till utbytisar som gör sig redo för att åka nu eller kanske någon typ av packlista, men får se hur det går med det! 

Så några fler inlägg lär komma upp här men om ni inte kommer läsa dom så vill jag nu iallafall tacka alla som läst min blogg under mitt år, och tacka för alla kommentarer ni lämnat (särskilt faster Eva). Även fast jag inte alltid varit så bra för att uppdatera har det varit kul att det jag skrivit uppskattats. 

Men nu ska jag gå och fortsätta mysa här i Spanien!

Puss och kram, skumbanan!?

One thought on “Hemma igen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *