300

300

300 dagar. Det är många dagar. Kanske inte när jag tänker att jag spenderat ca 6200 dagar på denna jord. Men det är 300 dagar utav de 6200 jag får.

300 dagar är många att spendera utan sin familj. Men 300 dagar är inte många att spendera med en annan familj. 

Jag har spenderat 300 dagar i USA. Själv. Typ. Jag vet att många (om inte alla) aldrig trodde att jag skulle klara 300 dagar. Många kanske trodde 50. Kanske 100. 

Men idag står jag här, efter 300 dagar i USA och med 19 kvar och kan säga till ALLA som inte trodde att jag skulle klara det (och jag ska medge, ibland var jag en av dom också) att jag klarade det. Och fan vad jag klarade det. 

300 dagar. Väldigt mycket, men samtidigt alldeles för lite.

5 thoughts on “300

  1. ❤️ Moa du har visat att du är stark kvinna! Det kommer man långt med! Du har verkligen imponerat på mig, och säkert många andra?? Den tiden du haft i USA, tänk den kommer du alltid minnnas och kan tänka tillbaka till när saknaden blir stor. Jag längtar tills att få krama och pussa på dig???. Vi ses snart och du, sug ut det sista du kan av USA för denna gång. Kram älskar dig, moster ❤️?

  2. 300 dagar tänk att det har gått 300 dagar……. när jag stod där på Arlanda och hade sagt hejdå till dig undrade jag vad fan jag höll på med ? Hur kunde jag ens tänka tanken på att släppa i väg min dotter till andra sidan jorden i 319 dagar!! Ja jag tvivlade på att du skulle klara det men mest tvivlande jag nog på mig som mamma ? Hur skulle jag klara av det om det skulle hända något, om du var ledsen? Julafton, födelsedag m.m men för varje dag som har gått har du visat för mig och för alla andra hur jäkla grym du är och den stoltheten över att du vågade ta detta steg och att du helt har tagit dig an allt vad ett utbytesår innebär ❤️ Den stoltheten jag känner över dig älsklig är enorm ❤️ Älskar dig ❤️

  3. Aldrig tvivlat på att du skulle klara av ditt livs äventyr ??? Skall bli sååå kul att träffa dig snart igen ❤ Många kramar ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *