Universal Studios

Universal Studios

Hej!

Den 31a maj till den 3e Juni så var jag på min favoritplats i världen, Florida! Mer specifikt var jag i Orlando, på Universal Studios med den andra svenska utbytesstudenten Max! 

Vi åkte med Max värdmamma Kathy och hennes bästa kompis Phyllis. Det var en jättekul och mysig resa. Vi bodde på ett jättefint hotell, som var sjukt stort, med massa pooler, restauranger och annat kul! Det låg även ganska nära Disney, så på kvällen kunde vi se och höra fyrverkerierna, jättehärligt. 

Så vi åkte ner till Orlando på onsdagen, kom fram ganska sent så vi gick bara på en av hotellets restauranger och sen gick och sov! 

På torsdagen så gick vi våran första dag på universal, dock var vi hela dagen på Islands of adventure men det var kul! Jag och Max var ungefär hela dagen på Harry Potter delen (hogsmeade) innan vi mötte upp Kathy och Phyllis och var med dem resten av dagen! Vi åkte karuseller och gick runt (tills det började spöregna haha). Vi åkte hem och somnade igen typ haha.

På fredagen åkte jag och Max tillbaka till Universal, och den här dagen tog vi the hogwarts express från Islands of adventure till den riktiga Universal studios delen där vi igen, typ spenderade hela dagen på Harry Potter delen (Diagon Alley). Typ det ända icke Harry Potter saken vi gjorde var att åka The Jimmy Fallon ride åt Kathy och Phyllis för att dom inte hann göra det haha! Sen började det spöregna igen (mina skor var dyngsura i 2 dygn) så vi åkte hem! På kvällen så åt vi pizza och kollade allihopa på crimeshows haha.

Och så på lördagen åkte vi hem! Jag kom inte hem förrens ungefär klockan 10 så då åt jag och Lisa bara innan vi gick och sov. Och jag hade ju saknat Teddy så mycket att han sov i min säng haha (och han har inte lämnat än). 


Overall så var det en jättebra resa, och är sjukt tacksam att jag fick uppleva den!

Puss och kram, skumbanan!?

2 thoughts on “Universal Studios

  1. Åh vad roligt att få följa med till Orlando ? Älskade Florida ❤ Hoppas du får en jättebra avslutning på din fantastiska upplevelse ? Snart ses vi hemma i ett somrigt Swedala inte fel det heller ❤❤ Kram!! ?

  2. Ja ni hade verkligen flera super mysiga dagar ☀️ Även om det kom en del regn ? Men vad gör det när man är på sitt favoritställe i hela världen ❤️
    Ha en bra dag älskling ☀️ Njut av sol och värme ? Här regnar det och blåser storm ? Älskar dig ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *