Familje-helg

Familje-helg

Hej!

För två helger sedan (helgen runt 1a maj) så fick jag träffa världens bästa familj igen efter 8 månader ifrån varandra❤. 

Så på lördagen den 29e april tog jag flyget från Atlanta till Miami för att träffa the fam! Jag var asnervös, både för att träffa dom men även för att flyga, eftersom jag är flygrädd. Men jag hade en hund på ena sidan mig och ett jättegulligt gammalt par på andra sidan så resan gick snabbt och bra! 

Sen behövde jag inte vänta länge innan jag äntligen fick träffa min älskade familj igen❤. Åååh vilken underbar känsla, kan inte vänta att få känna den igen om lite mer än en månad. 

Men iallafall, när vi äntligen kommit ut ur flygplatsen så började vi resan upp mot Orlando, den är lång men uthärdlig, särskilt när man är med sin familj! När vi väl kom fram till hyreshuset så lämnade vi bara av våra saker och begav oss mot walmart för att köpa hem lite mat. (Påvägen dit såg vi dock även en chick-fil-A så ni kan ju gissa vad jag åt till middag hihi). Sen mös vi en stund hemma bara innan alla somnade!

På söndagen så hade mamma och pappa en överasskning till alla (som jag visste om) men mest till Maria, och det var att vi skulle till disneyworld! Såååå kul! Så vi åkte tidigt på morgonen, köpte minnie-öron och började gå runt på parken! Det var sååå underbart! Jag har varit på Disney innan, men det är verkligen en magisk plats, som man aldrig kan besöka för många gånger. Vi träffade prinsessor, åkte rides och bara njöt av att få vara tillsammans. På eftermiddagen började alla dock bli trötta (och solbrända) så vi åkte hem och vilade en stund och åt tacos, innan vi åkte tillbaka för att se fyrverkerierna på kvällen. Jag är jätterädd för fyrverkerier, men det var definitivt en av de vackraste sakerna jag sett i hela mitt liv. En lyckad dag helt enkelt!

På måndagen så började vi åka upp mot Georgia, för att hinna äta middag med min värdfamilj! Det var en jääääättelång bilresa, men det gick ändå ganska fort! När vi äntligen kom fram till Dunwoody så åt jag mysig middag med båda mina familjer hihi! Och vi tog en promenad runt området. Jag gav även Alma hennes överraskning vilket var en lacrosse stick❤. Och sen så sov Alma här hos mig och alla andra på hotell! 

Och så tisdag, våran sista dag tillsammans. Vi bestämde oss för att se så mycket av mitt liv här som vi kunde på de timmarna vi hade haha, så vi åkte till min skola (dock kunde vi ju inte se så jättemycket förutom byggnaden typ), teen wolf skolan för Almas skull och stallet! Var ju tvungen att visa alla Trudy! Sen åkte vi även till ett outlet mall som ligger nära stallet och gick runt där en stund. 

Och sen kom den hemska stunden då vi var tvungna att säga hejdå. Det var jättehemskt, mycket svårare än jag hade förväntat mig. Försökte inbilla mig att det skulle vara superlätt eftersom jag snart skulle se dom igen, men så funkade det inte riktigt. Är dock så fruktansvärt tacksam över att jag fick träffa och krama på dom överhuvudtaget!❤. Och snart syns vi igen! Bara denna gången på Arlanda❤.

Att träffa mamma och pappa och resten av familjen lämnade mig med väldigt många blandade känslor. Det var så underbart att träffa dom igen, och fruktansvärt att lämna dom. Men tror på något sätt att det var bra för mig att få hemlängtan (även om jag hellre skulle tagit den innan jag bara hade en månad kvar här), för innan jag träffade familjen så var det bara jättehemskt att åka hem och kunde inte tänka på något positivt alls med att komma tillbaka till Sverige. Nu har jag fått ”smaka” lite på Sverige, och vet att det finns något värt att komma tillbaka för. Om ni förstår. Lite flummigt kanske…

Aja nu ska jag sova! 

Puss och kram, skumbanan!?

2 thoughts on “Familje-helg

  1. Älskling den känslan att äntligen få se dig igen och få krama på dig var helt amazing ❤️❤️❤️ Och jag kan inte längta mer än att snart få känna samma känsla igen ❤️ Jag är så lycklig och jäkligt tacksam att jag fick dessa dagar med dig och att få träffa din familj, se hur och var du bor ? Måste säga att jag blev helt förälskad i Dunwoody sett många städer i USA men Dunwoody var väldigt speciellt och vackert ❤️ Och stallet vilken enorm lycka att få se detta ställe som betyder såå mycket för dig ❤️ Och alla underbara hästar ? NJUT av dem sista veckorna hos din fina familj och vänner ❤️ Om 38 dagar ses vi igen på Arlanda och vi är MÅNGA som räknar ner dagarna och längtar efter att äntligen få krama på dig ❤️ Love you ❤️

  2. Börjar fatta att du snart är hemma igen ❤ Häftigt att du fick visa familjen var du håller hus och även uppleva en magisk dag på Disney world sååå avis ? Ta nu vara på tiden som är kvar ????☀️?? Många kramar ❤❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *