Prom

Prom

Hej!

Både förra lördagen (den 13 maj) och lördagen innan det (den 6 maj) var jag på bal! Den första helgen så gick jag med Luisa på hennes bal. Hon hade nämligen inte tänkt gå alls, och jag sa att hon inte fick missa sin ända amerikanska prom någonsin, och eftersom jag lyckades övertala henne så ville hon även att jag skulle följa med så att hon inte behövde gå ensam. Så såklart följde jag med henne! 

På fredagen efter skolan kom hennes familj och hämtade mig och vi åkte och fixade våra naglar innan vi åt middag och gick och la oss. 

På lördagen var det ju dags för bal! Så vi gjorde oss iordning hela dagen typ haha. Runt klockan 5 hade Luisas värdmamma lagat middag och gjort jättefint till oss (vi var nämligen alldeles för snåla för att gå på restaurang haha) men hon hade verkligen ansträngt sig för att det skulle vara så ”restaurangit” som möjligt! Sen fixade vi det sista och satte på oss våra klänningar, innan vi tog massa bilder och började åka mot downtown Atlanta. Luisas bal var nämligen på Georgia Aquarium, vilket var väldigt jobbigt för mig på många olika sätt, dels är jag ju väldigt emot akvarium (och zoo’n generellt) och har lovat mig själv att aldrig gå på sånt igen, men nu var jag ju ”tvungen”. Också var det jobbigt för att min största fobi är just fiskar, så tanken att vara omringad av just fiskar och andra vattendjur var inte jättelockande. Och balen var faktiskt inte jätterolig, dåligt med dekorationer, halvdålig musik och somsagt, fiskar. Det var en vägg där man såg in till the beluga whales (som jag först tyckte var helt hemskt för var livrädd, men som sen när jag hade vant mig, var jättehemskt för att dom hade en sån liten ”pool”) och en vägg med massa konstigt och en stor jäkla whaleshark. Den gick jag dock inte ens nära. Så jag och Luisa åkte hem ganska tidigt och åt kakor och donuts i sängen tills vi somnade istället. Så det blev en bra kväll ändå!

Och sen så var jag hemma hos Lui och bara chillade nästan hela söndagen innan Lisa kom och hämtade mig! 


Och så nu i lördags var det min första och sista ”rikiga”/egna high school prom! Vi hade en AFS orientation samma dag dock som vi inte fick missa, så jag hann inte göra mig iordning med några kompisar :(. Men det var kul att träffa alla AFS kompisar iallafall! Särskilt dom som bor långt bort, som Aksel. 

Men klockan 3 så kom jag hem och började göra mig iordning iallafall, och 4.30 så var jag redo att åka till hotellet där vi skulle ta bilder! Så där var vi allihopa (fler kom ju längre tid som gick) ungefär tills klockan 6 då vi åkte till restaurangen vi hade reservations på och åt middag. Jag och Alex är ju som vi är så vi körde på all day breakfast och åt bacon haha. Men iallafall, middagen var trevlig (även om jag inte är så mycket för fancy mat) och efter maten bar det av mot dansen! Och det var så fint och kul, alla verkligen dansade och jag bara njöt av känslan. Lite lika som jag kände på homecoming, att nu är jag verkligen i USA. (Och min bal var ju faktiskt på samma ställe som min kusin Rebeckas bal när hon var utbytesstudent för några år sedan haha). Har dock inga bilder från balen gör jag försökte leva så mycket i nuet som möjligt, och dansa så mycket jag kunde. 

Vi lämnade balen runt 11 (den slutade 11.30) och kom hem runt 12, där 6 personer från min ”grupp” samlades för att äta ”midnight breakfast”. Det var jättemysigt! Vi satt i pyjamas och bara snackade och åt mat haha. Iallafall, alla förutom Alex som sov över åkte runt 1/1.30 och sen så somnade jag och Alex ganska direkt för vi var så extremt trötta haha! 

Men iallafall, jag tycker att min bal var en succé och är såååå glad över den. Verkligen ett minne som jag kommer komma ihåg för evigt! 

(PS, på bilden ovan här står jag och försöker lista ut vad som är höger och vad som är vänster… vad kan man säga… jag är min mammas dotter iallafall)


Puss och kram, skumbanan!?

4 thoughts on “Prom

  1. Åååå vad underbart att läsa om din bal ❤️???? Så många härliga bilder ? Älskar att se och läsa om dina äventyr ❤️ Vet att detta är en av dem sakerna du VERKLIGEN har längtat efter ❤️ En underbar klänning på en underbar dotter ❤️ Älskar dig ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *