Födelsedag

Födelsedag

Hej!

För ett tag sedan (för exakt en månad sen faktiskt om du läser det här när det kommer ut i Sverige alltså den 12 maj, men vi kan väl låtsas att det inte gått så långt?) så var det min födelsedag! Jag fyllde hela 17 år! Känns ganska sjukt faktiskt, känner mig mer som typ 10.

Men iallafall, det var faktiskt inte min första födelsedag i USA (min första födelsedag i USA var faktiskt när jag fyllde 1) men det var min första födelsedag som boende i USA! Och min första födelsedag i Georgia. 

Dagen började med FaceTime med mamsi och papsi på morgonen medans jag gjorde mig iordning för skolan och sedan skönsång och donuts från Lisa, innan Emily kom och hämtade mig för ännu fler födelsedagsdonuts innan skolan! Jättegulligt. I skolan blev jag firad av mina vänner också (fick tillexempel en chokladtårta av min kompis Janei!) och hade det jättemysigt. Dock stressade jag hem från skolan för klockan 4 skulle Luisa komma och hämta upp mig för att vi skulle till Ariana Grande konserten! 

Det var nämligen så att Luisa fick två biljetter till konserten i julklapp och hon ville ha med mig, så det var som hennes födelsedagspresent till mig. Konserten var helt underbar, både hennes förband (någon som jag inte riktigt kände igen och little mix som var helt AMAZING) var underbara och såklart var Ariana det också. Så bra är hon!

Så det var liksom min riktiga ”födelsedag”!


Men sen, dagen efter min födelsedag, firade jag den även med min värdfamilj! Vi firade med chick-fil-A middag, hembakad cheesecake (som var min present från Scott), en jättesöt liten tårta från whole foods och presenter! Det var en jättebra födelsedag och jag tror faktiskt inte jag kunde önskat mig något mer än den kärleken jag kände från min värdfamilj!❤


Men såklart kunde firandet inte sluta där! Vi var nämligen 4 av våra ”regular” volontärer i stallet som fyllde år i April, så det firades med ordentlig fest! Vi gjorde en stor mysig picknick med sååå mycket god mat, och hästar såklart! Vi red faktiskt också, vilket var superkul, har verkligen saknat det. Men det var det bästa kalaset jag någonsin kunnat få, det var helt perfekt. (Och såklart tog jag en mysig födelsedagspromenad i solen med Trudy också!) (och jag färgade håret ännu ljusare den dagen på morgonen, det syns inte jättebra på bilderna dock!) (och snälla notera bilden på Hunter som väldigt gärna också ville vara med på picknicken hahaha! Älskar den bilden så mycket). 


Men overall så hade jag en fantastisk födelsedag, och jag tror inte att jag hade kunnat önska mig något mer. Såklart kändes det jättekonstigt att inte vara hemma med familjen, men jag tror det blev det absolut bästa som det kunde bli här borta! Och tack så jättemycket för alla grattis jag fick under min födelsedag!❤

Men nu ska jag sova! På lördag är det Prom!

Puss och kram, skumbanan!?

PS, måste bara be om ursäkt för hur flummig den här texten säkert är… min svenska har flygit ut genom fönstret och den blir inte bättre av att jag försöker skriva det här inlägget nästan mitt i natten heller haha. Men tyckte att ni förtjänade en uppdatering!

PS igen, har flera inlägg planerande om tillexempel att jag fick träffa min familj för första gången på 8 månader, om lacrosse säsongen och om de två balerna jag snart har gått på, men vill ni att jag uppdaterar om det? För då ska jag försöka så fort som möjligt!

2 thoughts on “Födelsedag

  1. Underbar läsning älskling ❤️❤️ Kändes VÄLDIGT konstigt att inte fira din födelsedag tillsammans med dig ❤️ Men jag vet och ser att du hade en alldeles underbar dag/ dagar ❤️ Vem skulle inte vilja fira sin födelsedag i stallet men alla fina hästar och jag hoppas att du delade med dig av godsakerna även till dem ?? ser fram emot fler härliga inlägg ❤️
    ❤️ Love you ❤️ Ha en härlig dag och jag längtar så mycket till ännu fler härliga balbilder ❤️

  2. Så kul att läsa Moa ❤ vilka fantastiska dagar ?? Hoppas du får en jättebra avslutning på ditt äventyr ?? Kram ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *