Atlanta helg

Atlanta helg

Hej! 

För några veckor sedan så åkte jag för första gången in till downtown Atlanta! Jag åkte med några vänner från skolan (Maddi, Olivia, Ellie, Savannah och Catherine) till the world of Coke som är ett coca Cola museum! Coca Cola grundades nämligen i Atlanta. Så det är som ett stort museum med 4D film, intressanta rum med massa gamla Cola flaskor och kampanjer och viktigast, ett smakrum! Där fanns det olika Cola produkter från alla olika länder (även en lingon dryck från Sverige! WOHOO!), vissa var jättegoda och vissa var asäckliga haha! Men det var jättehäftigt. Köpte även en tröja som souvenir i deras gigantiska giftshop! 

När vi var klara på museumet så promenerade vi till CNN’s huvudkontor typ, där det fanns en stor foodcourt. (Btw så är CNN en av USAs största nyhetskanaler! Lite som den liberala Fox News). Så där satt vi och åt (jag åt chick-fil-A såklart) innan vi promenerade tillbaka till tunnelbane stationen för att åka hem igen! (Här i Georgia finns nämligen ett buss och tunnelbane system som heter MARTA. Dock definitivt inte den bästa public transportation-en jag någonsin åkt, men det fungerar!). 

Så det var min dag i Atlanta! Hade jättemysigt och är så himla tacksam att jag har vänner som verkligen vill visa mig saker och som jag tycker så mycket om! Kommer sakna dom jättemycket när jag åker tillbaka till Sverige :(. 


Puss och kram, skumbanan!?

2 thoughts on “Atlanta helg

  1. Godmorgon älskling ❤ idag kommer Fanny ❤ ååå jag vill också till coca-Cola museum ?? Äntligen ett museum som passar mig ?❤ ha en bra dag ❤ Love you ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *