Fullspäckad helg

Fullspäckad helg

Hej! 

Den här helgen har jag faktiskt gjort ganska mycket saker, så jag tänkte att jag skriver lite om varje dag!


Fredag: I fredags så var jag och Elisabeth lediga ifrån skolan för att gå på en college tour! Så runt 8.30 på morgonen så åkte vi mot mitten av Atlanta till Georgia Institute of  Technology (Georgia Tech). När vi äntligen hittat rätt och parkerat så började dagen med en kort presentation av universitetet och deras ”majors” (typ inriktning?) och så fick vi en mapp med information och en tröja. Efter det så kom några elever in och tog med oss till en lektion. Det var faktiskt ganska intressant, jag och Elisabeth gick till en psykologi klass och det var faktiskt ganska lätt då vi lär oss samma sak i skolan nu (eftersom vi läser AP psychology som är college psychology) plus att läraren var jätterolig! Efter lektionen så hade vi lunch (pizza) med alla andra som var på touren och lärare och elever. Där fick jag prata svenska! Helt sjukt egentligen, men vi träffade en familj där pappan hade bott i Sverige i 3 år (och pratade flytande svenska) och vars dotter pluggar i Uppsala just nu! Så det var intressant, men kan ju säga att min svenska nästan var sämre än pappans… iallafall, efter lunchen så gick vi jääääättelångt (alltså. Jättelångt. Trodde att jag skulle dö typ) till en till presentation som både jag och Lisa höll på att somna på, men där Elisabeth vann en GT flagga. Och efter det var den jag trodde, roligaste delen av dagen men som visade sig vara den hemskaste. Rundvisningen av campuset. Hade redan gått så mycket att det kändes som att mina fötter blödde, men nu skulle vi promenera runt allt igen. Fruktansvärt. Eller nej, det var ganska intressant faktiskt och ett väldigt fint campus. Och efter det så var det dags att åka hem och både jag och Elisabeth somnade i bilen haha. När vi kom hem så sov vi tills typ klockan 6, sen åkte vi och hämtade Dana och sen åkte vi hem för att sova igen. Kul fredag!


Lördag: I lördags väckte Lisa mig 7.55 på morgonen, för att åka och lämna Teddy hos frisören! När vi hade lämnat honom där så åkte vi direkt till stallet (efter ett snabbt stopp på starbucks) där vi mös med massa hästar, och jag red på en mula. Eller ja, jag satt på en mula som vägrade gå haha. Ägaren av stallet sa att man kunde sitta på honom, så jag blev offret som skulle prova det. Kul var det iallafall! Sen runt 12.30 åkte vi hemåt och hämtade upp Teddy på vägen! Han ser numera ut som en helt annan hund men hur söt som helst. Och sen på eftermiddagen så åkte jag hem till Julie och Kate! Där gjorde jag och Kate slaim, vi åt pizza, kollade på teen wolf och sen på Hannah Montana filmen och första camp rock filmen (medans vi byggde Ikea möbler). Och sen typ runt 12.30 så somnade vi som stenar. Väldigt trötta. 


Söndag: Jag vaknade runt 9, kollade på ett avsnitt av say yes to the dress med Julie, kollade på andra camp rock filmen medans vi byggde klart Ikea saken och åt nybakat cinnamon and sugar bröd som Julie hade gjort innan Lisa kom och hämtade mig! Då åkte vi direkt till Ikea för att stock up på marabou choklad och godis. Där träffade jag min andra svensk för helgen, en kvinna som också saknade svenskt godis och var där med sin amerikanska man! Dock pratade vi inte så länge. Sen åkte jag och Lisa hemåt, men tog massa omvägar för att kolla på fina områden med stora hus hihi! Tycker Atlanta är så häftigt, liksom det är vanliga neighborhoods liksom inne i stan och åker du typ en timme bort så kan du vara liksom i ”skogen” men om du kollar åt ett håll så ser du ändå liksom alla höga byggnader från downtown. Så annorlunda och så coolt! Iallafall, när vi kom hem så vilade vi en stund innan vi åkte till kyrkan och lämnade Elisabeth och Scott, för att sedan åka vidare till starbucks med Lisa och Dana där vi satt i ungefär en och en halv timme! Och en åkte vi hem, åt middag, kollade på Gilmore girls och nu är det dags för mig att sova! 

Imorgon är det skola igen, vilket ändå ska bli kul. Ska försöka uppdatera mer nu, för nu har ju lacrosse träningarna börjat så jag alltid har något kul att skriva om!

Men nu ska jag sova för jag är jättetrött, så godnatt och

Puss och kram, skumbanan!?

PS, i lördags hade jag varit här i exakt 6 månader… känns jättekonstigt och börjar definitivt få panik att det knappt är någon tid kvar!


3 thoughts on “Fullspäckad helg

  1. Vilken helg du har haft älskling ❤ ja Teddy var sååå söt men ändå så annorlunda ?❤ vilken tur att du har bunkrat upp med både lösviktsgodis och choklad och inte minst gifflarna ?? kan ju nästa inte bli bättre ??❤ ha en underbar dag ❤ Love you ❤

  2. Du gjorde just vår dag här på La Palma ❤ såå kul att läsa vad du har för dig ?❤ Pappa har dock skvallrat lite under helgen hihi ? Saknar dig ❤❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *