Uppdatering!

Uppdatering!

Hej!

Nu känner jag att det har gått för långt sen jag uppdaterade senast, så här får ni en recap på allt kul som har hänt senast!

 • Super Bowl! Ingen (iallafall inte här i USA) har väl missat Super Bowl, den största och viktigaste fotbollsmatchen som händer varje år. Så i februari, så möts de bästa lagen i från säsongen i Super Bowl och iår så var Atlanta Falcons med för andra gången i historien. (Dom mötte New England Patriots, som vann förra året).Naturligtvis så var ju hela Georgia i typ exstas haha! Så i söndags så åkte jag och resten av familjen (förutom Elisabeth) till Lisas kompis där vi samlades för att kolla på matchen och alltså. Det här kan vara en lika bra ”högtid” som thanksgiving för man åt bara och satt i soffan som en potatis haha! Asgod mat (mest godsaker såklart) och en match som jag först inte brydde mig om alls, men som slutade med att vi alla satt som på nålar och skrek med hårt-bankade hjärtan då Falcons gick från att leda med 28 poäng till att förlora med 34-28. Så himla nervöst dom där sista sekundrarna var helt hemska, och jag som inte ens förstår fotboll.
 • Sadie! Det är snart dans här igen i Georgia, nämligen nu på lördag. Det är en speciell dans också, en girls ask boys dance. Jättekonstigt koncept att förstå som svensk då vi i Sverige är så mycket längre fram än USA och det konceptet inte skulle accepteras hemma. Dock tror inte jag att jag ska gå tyvärr, har ingen att gå med då de flesta av mina vänner antingen har dejter eller så vill dom inte gå. Men kul iallafall! Och såklart är det spirit week den här veckan för dansen och olika teman att klä sig för varje dag.
 • Lacrosse! Nej, jag har inte gått med i en sport, ni behöver inte oroa er. Men jag är faktiskt en lacrosse manager nu! Och nej, jag vet knappt inte heller vad det innebär haha, basically så ska jag vara med på alla träningar och matcher och typ hjälpa till massor! Och det ska bli jättekul.
 • Waterbreak! Igår (måndag för min del) så gick jag bara i skolan tills ungefär 11.30 för tydligen hade vårat county stängt av vattnet till skolan utan att vi visste om det och alla (1800) elever skulle snabbt evakueras till närmaste middle school… dock gick det inte lika felfritt som skolan nog önskat, då ALLA elever skulle flyttas med skolbussar… nämnde jag att vi är 1800 elever? Det var helt kaos, med folk på bussar, mail till föräldrar och föräldrar redan i skolan för att hämta upp sina barn. Jag och Elisabeth lyckades äntligen komma ut ur skolan vid 11.30. En kaotisk men skön dag! Ingen klagar väl på att få sluta tidigt? 

Och förutom det så kommer jag inte ihåg något annat att uppdatera er om… förutom att det redan är Februari? Och att det känns jättekonstigt? Snart har jag varit här i USA i 6 månader och snart ska jag liksom hem? Helt sjukt. Men ska försöka tänka positivt istället, jag har ju ändå 4 månader kvar! Som ska bli de bästa 4 månaderna hittills. 

  Nu är min hjärna helt tom, så vi hörs någon annan dag!

  Puss och kram, skumbanan!?

  PS, måste ju hälsa grattis till världens bästa farmor som fyllde 80 år i fredags. Jag älskar och saknar dig jättemycket farmis❤️

  2 thoughts on “Uppdatering!

  1. Åh vad roligt Moa med en uppdatering ❤ man går ju liksom och undrar och längtar ? Visst är det spännande med sport ?? Kul att du skall hjälpa till i lacrosse laget ? Ta nu vara på det sista månaderna ? Många kramar ❤❤

  2. Blev såå glad när jag vaknade i morse och såg att du uppdaterat ??? även fast jag pratar med dig ofta så älskar jag dina små uppdateringar på bloggen ❤❤
   Du kommer bli en super bra manager få vara med på allt men slipper träna ??? kan ju inte bli bättre ??
   Ha en underbar dag ❤ Love you ❤

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *