159 gått, 159 dagar kvar

159 gått, 159 dagar kvar

Hej! 

Idag har jag varit i USA i 159 dagar, och det är 159 dagar kvar av min tid här. 

Vissa dagar kan inte dagen då jag landar igen i Sverige komma snabbare och vissa dagar önskar jag att tiden inte kunde gå långsammare. Men här och med lovar jag mig själv att göra den här halvan av mitt utbytesår till det bästa någonsin!

Iallafall, i helgen (som var Martin Luther King weekend, alltså var vi lediga igår måndags) var jag i stallet som vanligt på lördagen och hälsade på nya hästar som Angel på sista bilden (hon är gravid och ska ha sitt föl i mars/april!), Buzz (en liten ponny som nyss blivit opererad för cancer) och några andra. Och såklart mös jag med Trudy också! Dels har hon börjat gnägga när hon hör oss komma, och lägger huvudet på min axel som en kram haha. Bästa truds. Jag och Lisa fick även vara hästtränare och försökte uppfostra lilla ponnyn på bilden, Mickey. Han är extremt ouppfostrad och bits… vilket både jag och Lisa fick känna på. Han har verkligen tur att han är söt!

Mickey?
Angel?

Sen på kvällen hade Dana sitt kalas (hon fyller år på söndag) så jag var med, och det var hela lördagen! Eller, jag och Lisa kollade såklart på Gilmore girls på kvällen också!

På söndagen så åkte jag hem till Luisa! Vi gjorde inte mycket alls, förutom att äta haha. Vi åt tacos, pizza rolls, oreos och godis framför ungefär 3 hunger games filmer och sov. En ashärlig helg med andra ord! 

Så åkte jag hem och kollade på mer Gilmore girls Lisa och sen sov!


Idag var vi på exam schedule alltså hade vi first and third period i 3 timmar… fysik och psykologi i 3 timmar… trodde min hjärna skulle friteras haha. Men det gick bra! Och sen fick jag skjuts hem av Emily och vi stannade på chick-fil-A hehe. 

Imorgon ska jag till skolan tidigt, Emily ska skjutsa mig och vi ska stanna för frukost på dunkin donuts hihi! 

Juste! Jag tänkte kanske ha en frågestund och möjligtvis göra en video där jag svarar på frågorna. Så om ni har frågor så får ni jäääättegärna fråga dom i kommentarerna. (Och ni får fråga mer än en fråga hihi). 

Nu ska jag fortsätta kolla på Gilmore girls! 

Puss och kram, skumbanan!?

PS, min bästa Fanny kommer hit på mitt spring break!!!! Är så taggad!!!!

6 thoughts on “159 gått, 159 dagar kvar

  1. Godmorgon älskling ❤ nu är det bara 158 dagar kvar ??????❤ och dem 158 dagarna KOMMER att bli dem bästa i ditt liv ❤ ang frågestund kan du inte berätta lite mer hästarna eller mer om hur save the horse fungerar? Sen även hur deras skolsystem är upplagt ??
    Låter som att du har haft en toppen helg ❤❤❤❤❤ ha en bra dag ❤ Love you ❤

  2. Varje gång jag läser din blogg så fattar jag plötsligt att…just det hon är ju inte hemma ❤ känns fortfarande så overkligt att du är ’over där’ ❤ Är så avis ? Härligt att det blivit en återkommande grej att åka till stallet förstår att du älskar det ? Vad har ni för väder nu? När har ni spring break? Någon mer skridskoåkning?? Många kramar ❤❤❤

  3. Jag undrar som vanligt vad du läser? Vad läser ni för skönlitteratur i skolan och vad får du tips på för böcker av dina nya vänner? Bäst hittills?
    Kramar från Bali!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *