5 månader

5 månader

Nu har jag varit i USA i 5 månader… känns helt sjukt? På något sätt känns det som att jag har varit här föralltid och samtidigt känns det som att jag kom igår. Något som är jobbigt med att räkna månaderna är ju att för varje dag som går betyder ju en dag närmare att åka hem. Något som jag gärna INTE tänker på. 

Iallafall, vet inte riktigt vad jag ska skriva så tänkte istället att jag lägger in massa bilder från de 5 månaderna som gått! Typ några av mina favoriter. (Tänkte att det typ skulle bli 5 fina bilder men det slutade med nästan 80… så här har ni MASSA bilder haha). 

Så här är de. De 5 bästa månaderna i mitt liv. 


Puss och kram, skumbanan!?

One thought on “5 månader

  1. Åh vad roligt att se alla bilder ❤ Så många fina vänner ? Man ser verkligen i dina blick att du trivs och det värmer i hjärtat ❤ Ta nu vara på resten av tiden också…för tiden flyger iväg ? Kram ❤?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *