Stygn och back to school

Stygn och back to school

Hej! 

Sen i torsdags förra veckan (den 5e januari) så har skolan varit igång igen! Dock började jag skolan i måndags för att jag hade en liten… olycka i tisdags förra veckan haha. Eller jag ska inte skratta, det var faktiskt ganska allvarligt. Det var nämligen så att familjen tänkte att vi skulle hitta på något kul innan skolan började, och bestämde oss för att åka och åka skridskor! Vilket var jättekul, tills jag ramlade och slog i huvudet så att skinnet sprack till ett hål och jag trodde jag bröt axeln. I panik så körde vi till sjukhuset och fick ganska snabbt hjälp. Ni som känner mig vet ju att jag inte kan svälja tabletter, men hade så fruktansvärt ont att jag knappt märkte att jag tog tabletterna, haha. Men iallafall, fick fort ett separat rum där jag fick sitta med Lisa, filtar och de spelade frost på tven så jag var så glad jag kunde vara i situationen haha. Efter det fick jag röntga axeln och huvudet i en sån där konstig maskin och sen vänta på att få sy ihop huvudet igen haha. Röntgen bilderna visade inget i axeln (som tur var) och huvudet visade tydligen ingenting heller, men jag hade hjärnskakning. Och sen tillslut så kom plastik-kirurgen som skulle sy igen mitt sår, vilket inte gjorde ont, vilket kändes jättekonstigt haha. Lisa höll i min hand och såg till att han gjorde ett bra jobb, jag tyckte det var så konstigt att jag låg och skrattade tills han sa till mig att ligga still haha och han sydde på. Mitt i allt insåg jag att jag nu skulle se ut som Harry Potter och då kändes allt bra igen. Men iallafall, sen åkte vi hem, jag spydde och sen somnade jag typ hehe. Nu mår jag lite bättre, huvudet gör inte lika ont, såret och stygnen har nästan läkt och axeln känns lite bättre! 


VARNING ÄCKLIGA BILDER OM NI ÄR KÄNSLIGA!!!!!


Men nu, över till skolan! 

Jag har 4 nya klasser den här terminen och ingen med någon av mina bästa kompisar vilket suger lite, men känner iallafall folk i alla mina klasser! Så nu tar jag: 

  • Physics (fysik)
  • Art (bild)
  • AP psychology (college credit psykologi)
  • US history (amerikansk historia)

Älskar min fysik klass och amerikansk historia, lärarna är jättebra och hittills har lektionerna varit intressanta. Bild är precis som förra terminen så det är okej och psykologin älskar jag inte just nu. Svårt och allt går väldigt fort + känner knappt någon i den klassen heller, men jag hoppas att det snart blir bättre!

Har även ny lunch, så min lunch är precis i min 3rd period nu vilket är ett jättekonstigt koncept men jaja. Äter i mitt 3rd period klassrum med några tjejer som jag inte känner alls men dom är sjukt snälla så det känns jättebra!

Nu ska jag sova, för är sjukt trött och det är skola imorgon igen… men ska blogga massor imorgon för har typ 3 inlägg som måste skrivas! 

Puss och kram, skumbanan!?

4 thoughts on “Stygn och back to school

  1. Mammas prinsessa ❤ att åka skridskor är farligt ?⛸⛸⛸ nä skämt och sido ❤ jag har verkligen lidit med dig då jag har sett hur ont du har/ har haft ❤ ärret ser verkligen jätte fint ut ❤ och glasögonen är så fina på dig ❤ axeln hoppas jag snart är bra igen ??❤❤ Love you ❤❤

  2. Men älskade Moa! ❤️ Vilken tur i oturen. Vad duktig du var på sjukhuset. Jag älskar att ta hand om andra men jag skulle tuppa av om dom skulle sy i mitt ansikte. Du är så jäkla Tuff som utmanar dig, nya ämnen nya klasskompisar. ?✨⭐️
    Massor med varma kramar till dig

  3. Nu saknas det bara en tuff tatuering till ditt nya ärr eller en piercing??? (Uffe och Pernilla jag vet vad ni tycker om det?) . Krya på dig och ta hand om dig. Kram Stefan

  4. Lilla mos gos ❤ Vilka äventyr ? Men skönt att allt gick bra till slut. Hoppas allt i skolan löser dig till det bästa…modigaste bruden i stan ? Många kramar ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *