Christmas in Georgia

Christmas in Georgia

Hej och God Jul! (Fastän det nu redan är Januari 2017 och jag är jättedålig på att blogga).

Jag hade jul i tre dagar iår (svensk jul den 24e, amerikansk jul den 25e och sen jul med familjen) och jag älskar ju julen så klagar definitivt inte! Men min ”riktiga” jul, med hela familjen (+ Lisas mamma, hennes man, Lisas bror och hans flickvän!) var den 26 december. Mina syskon var hos deras pappa under julen så därför firade vi en dag sent, men det gjorde ingenting för det var lika mysigt ändå!

Somsagt så firade vi med Lisas familj och våran familj på morgonen/förmiddagen vilket var jättemysigt och sen när dem åkte hem så kom Elisabeths pojkvän med familj över en liten stund! Har ju träffat hennes pojkvän flera gånger förut men aldrig hans familj så det var kul. Och sen efter de åkte hem (Jake stannade) så åkte vi till Waffle house för familjens traditionella julmiddag, vilket var gott. Älskar waffle house! 

Jag är så extremt tacksam för denna julen och för min fina värdfamilj. Jag vet att julen inte handlar om julklapparna, men julklapparna gjorde den här julen så speciell då jag kände mig som en del av familjen, som en av barnen. För det var precis lika många klappar till mig som de andra. 

Men overall så var julen väldigt väldigt bra. Sen kan jag väl tycka att amerikanarna inte är så himla juliga som man tror, tycker nästan vi har mer jultraditioner i Sverige haha. Och julen var faktiskt inte en så jobbig period som jag trodde (och alla hade förberett mig för) att den skulle vara! Det var skönt, och tror en del av det var att jag bara älskar julen, så kan ju inte vara ledsen då haha! 

Puss och kram, skumbanan!?

(Ska skriva ett inlägg om Highlands och ett om nyårsafton och försöka få upp dem idag eller imorgon!)

2 thoughts on “Christmas in Georgia

  1. Låter som du har haft en underbar jul älskling ❤️❤️ Och än en gång visar du på hur bäst du är som möter en ” jobbig” tid med en positiv inställning så att det faktiskt inte blir jobbigt ❤️❤️ Det har varit underbart att face Time a med dig för du låter så genuint lycklig och glad ⭐️❤️⭐️❤️⭐️ Love you ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  2. Åh vad härligt att du har det toppen ? Kan inte fatta att det redan varit jul ? Så kul att säga hej till både dig och Lisa på julafton ❤ Många långa kramar ?❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *