Winter break

Winter break

Hej!

Förlåt att det har gått så långt sen jag uppdaterade senast! Det har varit väldigt stressigt i skolan med finals men jag har också hittat på massa roliga saker, som ätit på Ikea och gått på min första balett. (Ska försöka komma ihåg att skriva ett separat inlägg om the nutcracker!). 

Men iallafall, nu när jag har jullov har jag inte så mycket att skylla på om jag inte uppdaterar, så ni ska få ett inlägg om min första jullovsdag (och lite av idag, vilket är den andra dagen på lovet.) 

Den här bilden är helt orelevant till inlägget men kolla vilken jäkla avokado vi hittade… tydligen växer dessa i Kalifornien och matas med steroider.

Iallafall, igår (torsdag den 22a december) så var det min lillasyster My’s födelsedag. Det är alltid allmänt jobbigt att fira då hon är i himlen, och jag trodde det skulle vara jättejättejobbigt att inte vara hemma på hennes födelsedag, men det gick faktiskt bättre än förväntat. Jag och Lisa bestämde oss även för att hitta på något roligt på en annars väldigt sorglig dag, så vi åkte och red! Det var så himla roligt och jag insåg hur mycket jag har saknat det. (Jag insåg också att om man inte rider på ca 6 månader så är man ovan, att sadlar inte är det skönaste någonsin och att man får fruktansvärt ont där bak). 

Stället där vi red ligger i en liten stad som heter Serenbe och alltså vilken picture perfect town. Det såg ut som att det var tagen från en film. Tog inga bilder för tror inte bilder skulle göra det rättvisa men det var verkligen det finaste jag sett. Små söta hus, alla körde golfbilar och små lokala affärer. Jag och Lisa skämtade om att snart möter vi Lorelai och Rory från Gilmore girls, eller så kanske lukes diner ligger runt hörnet. Precis så film-magiskt var det… och jag och Lisa har redan planerat att vi ska flytta dit. 

När vi sedan kom hem så hade vi en liten födelsedags fika för My, med sandwich cookies, ljus och ballonger. Alldeles perfekt. På kvällen slog vi in lite julklappar innan båda totalt kraschade haha!


Och så idag! Vi åkte med Lacie till hundparken på morgonen, tog ett snabbt stopp hemma för lunch (och julmust!!! Wohooo!!!) och åkte sedan till stallet. Vi var inte där förra helgen för vi hade inte tid och vi saknade hästarna alldeles för mycket för att missa den här helgen också. Vi åkte idag istället för imorgon (vi brukar ju åka på lördagar) för att vi ska till bergen i North Carolina! Hur mysigt som helst. Men så vi åkte dit för lite hästmys och så att jag kunde pussa lite på Trudy. Vi stannade ända tills 5.30 och sen somnade jag i bilen påvägen hem hihi. 

Vi stannade på en bufferestaurang som heter sweet tomatoes för middag vilket var jättegott. Sen åkte vi hem, hämtade Lacie, åkte för att bada henne och sen hem för att packa och sova för imorgon! 

Vi ska åka tidigt imorgon så vi hinner fram i tid för att facetimea med familjen i Sverige för lite julklappsöppning, så jag borde verkligen gå och sova nu… men vi hörs snart igen!

Puss och kram, skumbanan!?

2 thoughts on “Winter break

  1. Åh vad roligt att höra att du är still alive ❤ Förstår att det är skönt med jullov ?? Hoppas ni får en härlig julresa och en underbar jul ? Här hemma känns det som vår då snön lyser med sin frånvaro och det 5+ ? Många julkramar ❤❤❤

  2. Underbart att läsa om hur du har det ❤️ Du och Lisa har och kommer verkligen ha flera underbara dagar ❤️ God Jul älskar dig ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *