Pappa-helg

Pappa-helg

Hej!

(I’m sorry att det här inlägget är typ en vecka försent… har bara inte haft motivation att skriva det. Men nu är det här, och ska försöka börja uppdatera lite bättre också!)

I fredags (den andra december) fick jag finbesök här i Georgia. Av ingen mindre än världens bästa pappa!

Han var här torsdag (första december) tills onsdag (sjunde november) men jag träffade honom bara fredag-söndag. Och det var så underbart! Ska absolut inte säga att det bara var underbart för det var väldigt jobbigt också, särskilt att säga hejdå, men det var värt det. Så till alla andra utbytisar, får ni chansen så ta den. För det är en sån energiboost! (Såklart bara om ni känner att ni är stabila i mående och att eran värdfamilj tycker det är okej). 

Det kändes som att vi hade mycket tid och hann med mycket, men samtidigt kändes det som att tiden inte räckte till alls. 

Så, i fredags under lunchen kom världens bästa pappa till min skola och hämtade mig. (Några tårar kom. Kanske.). Han fick se lite av skolan, innan vi åkte hem och satt med Lisa ett tag (och pappa packade i princip upp resväskan då det mesta var julklappar och godis som skulle stanna här hihi). Sen åkte vi till chick-fil-A och åt lunch och kollade i några små affärer, innan vi åkte tillbaka hem för att säga hej till Dana som kommit hem från skolan och för att packa min väska.

Sen åkte vi till hotellet och checkade in, åkte till små affärer och mallet och sen för att äta middag. Vi åt på pappas favorit restaurang chilis och efter det åkte vi till walmart för att köpa snacks till kvällen (även om inte många snacks blev uppätna då vi somnade typ i bilen). 

På lördagen vaknade vi relativt tidigt (vilket för första gången i mitt liv nog var svårare för mig än för pappa) och åkte och mötte min familj hemma för att sen ta oss till waffle house och sedan vidare till save the horses! Om ni trodde att vi skulle missa en hästlördag pga pappa så trodde ni helt fel?. Save the horses hade även ett julevent så det var kul! Runt kl 2 åkte jag och pappa därifrån och till en jättestor outlet där vi shoppade lite. Till exempel köpte jag ett par rosa Nike skor och en tjocktröja! (Vi åt även på 5 guys burgers and fries som är typ världsbäst). 

Sedan drog vi oss tillbaka till hotellet där vi tog en kort tupplur då vi på kvällen skulle på middag hos min familj. Så när pappa äntligen hade vaknat så åkte vi mot min familj för att äta chili! Det var jättegott och mysigt, faktiskt kändes det inte konstigt alls att ha pappa där. Efter maten kollade vi på en film som var jätterolig och sen så åkte vi tillbaka till hotellet (då alla inklusive pappa började bli lite oroliga att han skulle somna medans vi körde hem haha). 

Och så söndag, våran sista dag. Vi vaknade ganska tidigt, åt frukost, duschade, städade och annat sånt. (Såklart hann vi med att kolla på första avsnittet av ocean warriors också!). Sedan åkte vi till en övergiven skola, som användes som skolan i serien teen wolf! Säsong 1 och 2 spelades in där. Så vi kollade runt lite vilket jag tyckte var huuur coolt som helst. Sedan hade vi några små shopping stopp innan vi åkte till AFS julparty. Vi stannade dock inte jättelänge, men pappa fick säga hej till mina utbytesvänner iallafall! 

När vi åkte därifrån så började det kännas väldigt jobbigt, för då visste jag att pappa snart skulle åka, och att det kommer dröja väldigt lång tid innan jag får krama på honom igen. Så vi satt tillsammans i bilen medans vi väntade på att Lisa skulle komma hem och sen så försökte vi säga ett så snabbt och enkelt hejdå som möjligt. (Dock var det definitivt inte enkelt). 

Som tur är så har jag världens bästa värdmamma som direkt gav mig en bamsekram och sa att vi kunde gråta tillsammans hela kvällen om jag ville, och så åkte vi till starbucks för att mysa och prata massor (och gråta lite). På kvällen kollade vi även på två avsnitt av Gilmore Girls, då Lisa tyckte vi skulle kolla på så många jag ville tills jag blev jättetrött, så att jag inte skulle gå till mitt rum och tänka alldeles för mycket innan jag lyckades somna.

Så det var min pappa-helg! Alldeles underbar och jättejobbig på samma gång, men Gud så värt det❤️. 

Men nu ska jag sova, då det är skola imorgon (dock endast 1 och en halv vecka kvar tills jullov! Yay!) och är ganska trött. Har haft en rolig helg den här helgen också, så ska försöka lägga upp ett inlägg om den så snart som möjligt också. 

Puss och kram, skumbanan!?

PS, just nu håller jag på att laddar upp en room tour video på youtube, så förhoppningsvis får ni se den imorgon! Wihooo! (Dock har det redan gått 1 timme och det är ungefär 2 timmar och 10 minuter kvar… snark)

Papsi❤️
Min bästa älskling Trudy❤️

5 thoughts on “Pappa-helg

  1. Åh så härligt att läsa! Du har verkligen världens bästa pappa!!❤️ Det är så kul att läsa dina inlägg, lilla ”mosan” i stora USA som du älskar! Ha en härlig vecka med allt du hittar på?. Kram från moster. Love u❤️????

  2. Godmorgon älskling ❤️ Vilken underbar helg ni hade ❤️ Vet att både du och pappa njöt av varje minut tillsammans ❤️ Pappa är så mallig här hemma då han faktiskt har sett och upplevt en liten del av ditt liv i Dunwoddy ❤️ Och du min älskade mosgos ❤️ Vad du växer för varje dag som går, så förståndig och så grym, att ta ännu ett avsked av pappa är inte lätt med du handskades med det på ett moget och vuxet sätt ❤️
    ❤️ Love you ❤️ Ha en bra dag i skolan ❤️

  3. Åhhh så mysigt ❤️ så kul för både dig och pappa ? Kul att pappa fick komma med och se dina hästar ? Längtar redan till ditt nästa blogg inlägg ❣️ Många kramar ❤️❤️❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *