Election 2016

Election 2016

Hej. 

Som ni alla vet så valdes USA’s nya president igår. En president som kommer leda världens stormakt i fyra år. Fyra långa år. Det stod mellan två kandidater, förmodligen två av historiens sämsta kandidater. Hillary Clinton och Donald Trump.

Vi alla vaknade upp imorse, till nyheterna att Donald Trump var USA’s val. Jag vaknade upp till ett land i skräck, ett land i tårar. Jag gick till skolan, för att mötas av mer skräck och mer tårar. Jag gick till skolan för att mötas av folk som säger hejdå till sina vänner för att dem är rädda för att bli utvisade.

Ingen vet vad som kommer hända. JA jag är rädd. NEJ jag vet inte vad jag ska göra. 

Men nu vet ni iallafall. Att alla här, är precis lika rädda som ni är.

Puss och kram, skumbanan?

PS, jag har ett inlägg om min helg hos Luisa som jag egentligen skulle postat, men efter detta fiasko, har jag ingen lust. Men det kommer nog snart.

One thought on “Election 2016

  1. Vi är lika chockade här i Sverige ? och dessutom fick vi 1/2 meter snö igår ☃️ Ingen bra onsdag men vi får inte ge upp vi måste kämpa vidare!! Många kramar ❤️❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *