Templeton

Templeton

Hej!

Förlåt förlåt förlåt att jag verkligen varit MIA på senaste tiden, men det har varit en liten jobbig period och har inte varit superglad på senaste tiden och därför har jag heller inte velat blogga för att onödigt göra någon orolig. Och förutom det har jag heller inte haft någon lust att blogga, vilket är sånt som händer när allt inte känns superbra.

Men nu är jag tillbaka! Inte jättemycket kul har hänt, har haft sleepover hos min kontaktperson Julie och hennes dotter Kate (vilket var awesome och supermysigt och Rebecka! Jag åt en varm chicken bisquit i lördagsmorse och börjar förstå vad du menar nu… tyvärr?), varit sjuk (från lördagskväll tills igår måndag) och planerat en ny sleepover helg med Luisa och hennes systrar. Så dem kommer och hämtar mig på fredag efter skolan och lämnar mig igen på söndag, så vi ska ha en tjejhelg. Ser väldigt mycket framemot det!

Och nu till namnet på inlägget… vi har en råtta i huset. Yes. En råtta. Det är fruktansvärt. Lacie var vaken hela natten och skällde, vilket vi imorse, när en gigantisk råtta sprang över Elisabeths fötter, insåg var anledningen. Så när Lisa kom hem ikväll åkte vi till home-depot och köpte råttfällor och nya hundmat lådor (för att kära Templeton som råttan heter, har lyckats äta sig igenom 2 redan). Så nu håller alla tummarna att inatt är natten då templeton dör. 

Iallafall, nu har ni fått en snabb recap på mina senaste dagar! Förhoppningsvis blir jag lite bättre på att blogga snart, och då får ni riktiga updates igen! (Om jag är riktigt duktig så kommer jag till och med ihåg att skriva ett separat inlägg om Halloween, även fast den inte var väldigt intressant då jag var sjuk). Godnatt, och

Puss och kram, skumbanan!?

4 thoughts on “Templeton

  1. Gumman, du är bäst! Tempelton verkar vara en trevlig prick…NOT!! Fy 17 vad vidrigt?. Håller tummarna att han är borta imorgonbitti!
    Liver är en bergochdalbana Mosan. Och efter mörker kommer ljuset ??☀️.
    Hör hemma just nu 05:48 så lyssnar jag på vinden som är stark och regnet som piskar på rutorna, inte kul alls! Hatar hösten. Men det blir ju vår och sommar efter denna vintern också?. Ha det så gott Moa och kul med dina sleepovers ??. Kram från Moster ❤️❤️❤️

  2. Kul att du är tillbaka, du är en kämpe! Idag snöar det här hemma i Svedala. Vad har ni för klimat nu? Hemskt med råtta in da house, fy i h-vete 🙁
    Hoppas du mår bättre nu och att du håller dig frisk. Hoppas du får ett bra avslut på denna vecka och underbar helg!! Många kramar :-):-)

  3. Fina underbar unge – jag vet att du vet att livet går upp och ner och jag är så otroligt slot över hur du hanterar de här.. Du har kommit så långt Moa❤️❤️ Hoppas de känns lite bättre idag och allt löser sig.. Tänker på dig varje dag Puss o kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *