Shopping and pumpkin patch fun!

Shopping and pumpkin patch fun!

Hej!

Jag lever! (Igen!). Förlåt att jag har varit lite MIA på senaste, men har känt dels att jag inte ”har tid” att blogga och dels att jag inte har något intressant att blogga om. Sen vill jag inte låtsas att allt alltid är en dans på rosor för då skulle jag ljuga, och den senaste veckan har varit lite tuff, så jag valde att inte överföra onödig oro på er och att också försöka prata med mina kompisar här istället om saker! 

Inget jätte intressant har hänt den senaste skolveckan, förutom att jag i måndags kom hem till ett paket från världens bästa faster Eva! (som innehöll världens nog snyggaste jacka? tack så himla mycket igen!❤️). Förutom det har jag i onsdags haft en 4 timmars lång first period pga ACT’s och det börjat bli fruktansvärt kallt. I fredags var det som varmast 66 grader…

Men min helg har varit desto intressantare! Igår var jag och shoppade/år lunch med den bästa kontaktpersonen Julie! Vi började med att gå in på dress up (bästa affären. I världen. Punkt slut.) där jag köpte den klänningen i mitten på bilderna nedan och fick de andra av Julie❤️ Hon är verkligen bäst, tycker om henne asmycket! Sen åt vi lunch på en mexikansk restaurang som hette Tin Lizzys och det var jättegott! Dock slog det inte riktigt Moe’s haha. Sen åkte vi till ULTA och sephora! Köpte faktiskt lite smink på sephora, typ första jag köpt sen jag kom hit! Köpte en NARS concealer, en ny Kat Von D eyeliner och även ett liquid lipstick i färgen outlaw från henne. Sen åkte vi och hämtade upp Kate (Julies dotter) och sen skjutsade dem hem mig. Hade det helt underbart med Julie!

När jag kom hem så var jag hemma en stund och sen åkte jag, Lisa och Dana till hundparken med Lacie en stund. När vi kom hem kollade jag och Dana på tangled och sen gick vi och sov!


Och idag var det dags för roadtrip och Pumpkin patch! Vi åkte hemifrån ungefär klockan 8.30 eftersom vi skulle till kyrkan först. Så vi var där tills ca 10.30, sen började färden! 

Vi åkte på väldigt fina vägar, genom små söta städer upp till north Georgia (mer specifikt Burts pumpkin patch!) där vi hade picknick, kollade på pumpor och njöt av hösten. Vi köpte en gigantisk pumpa (alltså… gigantisk), en lite mindre (vanlig storlek) och några små minisar! Lisa köpte även små pumpkin pies och pumpkin rolls till oss! Allt var fun and games tills vi insåg att det fanns valnötter i pumpkin rollen som jag hade ätit lite av. Och alla ni känner ju mig och kan ju gissa om jag hade allergi tabletter med mig? Hehe. Det gick bra iallafall men kul var det inte, hela käken, munnen och halsen kliade?. 


Sen bar det av till north Georgia college som ligger i en jättemysig liten stad som heter Dahlonega. Det var så fint och mysigt och underbart, så om jag inte kommer hem så går jag bara på college! Men jag menar, ser ni campuset? Med bergen i bakgrunden? Så vackert.


Och sen åkte vi hem! Nu ikväll har jag inte gjort jättemycket faktiskt, mest chillat och gjort lite bild saker. Imorgon ska jag åka med Molly och äta froyo efter skolan, så det ser jag framemot! Och på tisdag morgon är det möte om powderpuff, så det ska jag gå på också.

Ska försöka uppdatera lite bättre den här veckan! Men nu ska jag sova, så…

Puss och kram, skumbanan!?

4 thoughts on “Shopping and pumpkin patch fun!

  1. Wow vad mycket pumor och vad stora. Så fina höstfärger. Bilderna på dig är underbara. Men Mosan man ska alltid ha allergi tabletter med sig, det har jag alltid 😉 (Pernilla och stefan, säg inget!) KRAM Lotta

  2. Kämpa Moa ❤️ Är så impad av dig!! Lady in red ❤️ klänningarna var jättefina ?? Alltså vilka häftiga pumpor ? Hoppas du får en bra vecka i skolan ? Många långa kramar ❤️❤️

  3. Godmorgon min prinsessa ❤️❤️❤️ Blogga gör du när du vill och har tid ❤️❤️ Och förra veckan när du var låg/ledsen hanterade du på ett sätt som en än gång gör mig så jäkla stolt ❤️❤️ Är verkligen glad att du är omringad av underbara vännen, bästa kontakpersonen och en sån fin familj ❤️ Du växer för varje dag som går och det är verkligen så härligt att höra och se ?❤️ Och det är dalar och toppar och du tacklar dem alla så bra ❤️❤️❤️ Love you ❤️ Ha en underbar dag i skolan ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *