Post-arrival orientation!

Post-arrival orientation!

Hej!

I helgen var jag på AFS post-arrival orientation med alla utbytisar i Georgia och det var jätteroligt! Särskilt kul var det ju att träffa de som jag har kommit närmast med, men även de som bor långt bort, typ i Savannah. 

Vi började lördag morgon klockan 9 och slutade söndag dag klockan 1. Hela lördagen bestod av olika ”sessions” med information, frågor, lekar osv. Vi hade några som breaks, och så lunch såklart! Vi åt pizza och det var awesome. Sen så fyllde Max, den andra svensken, också år igår (söndag) så han fick även en gigantisk tårta av volontärerna som vi alla åt av! Yum. 

På kvällen åkte vi vidare till hotellet (som var sjukt fint). Jag delade rum med Pia (hon flög hit med mig från NYC och är tysk) och Eunah (från Sydkorea). Det var jättekul att dela rum med dem! Inne på rummen hade AFS lämnat lite snacks, dricka och godis, jättegulligt. Vi fick typ 45 minuter att lämna våra saker och byta om ifall vi ville det, för sen gick vi på middag! Vi åt på en restaurang som hette cowfish. Det var väldigt gott faktiskt! De serverade massa mini hamburgare, nachos, ”snacks” och sushi. 

Efter middagen så gick vi till mallet som ligger där i närheten och hade en scavenger hunt! Det var jätteroligt, mitt lag ville verkligen vinna så vi sprang runt hela mallet i panik haha, folk måste tyckt att vi var jättekonstigt.

Sen på kvällen efter jakten så gick vi tillbaka till hotellet. Vi hade curfew vid 11 (då var man tvungen att vara tillbaka på sitt rum och med bara folk av samma kön) men den hölls ju inte så bra haha. Ledarna brydde sig inte så mycket, men det var bara roligt! Vi var ca 15 personer i mitt rum som alla kollade på Harry Potter ett tag, sen gick vissa ut till en ledare och satt ute med en grupp (inklusive mig) och vissa gick och la sig eller bara gick till sina rum. 

Jag somnade tillslut klockan 2.30 på natten (mind you att jag var en av de första att somna) för att vi skulle vakna vid 6 nästa morgon. (Bilarna tillbaka till skolan där vi var gick 7.30).

Söndagen var precis som måndagen och vi gjorde inte jättemycket intressant, mest repetition. När jag kom hem så sov jag nästan hela eftermiddagen, förutom att jag kollade på en halv Harry Potter film med Scott. 

Jag är fortfarande jättetrött, särskilt efter skola idag också, så nu ska jag faktiskt sova! Godnatt och 

Puss och kram, skumbanan!?

PS, här är lite bilder från helgen (plus mina naglar! Dock är de inte så svarta som de ser ut). Hade faktiskt med min kamera och tog massa kort men såklart glömde jag den i Pias väska 🙁 så ni får se alla bilder när jag får tillbaka min kamera!

One thought on “Post-arrival orientation!

  1. Wow vilken helg! Verkar som du har galet kul 🙂 Så roligt när du lägger upp bilder blir liksom lite mer verkligt då. Förstår att du är trött efter en sådan helg vem skulle inte vara det. Hoppas du får en kanon vecka i skolan 🙂 Många kramar!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *