10/14/16

10/14/16

I’m alive! 

Haha, hade helt glömt bort att jag inte bloggat på 3 dagar (eller hört av mig till någon hemma tydligen) när jag skrev till mamma och fick tillbaka ”åh va skönt att höra från dig, hur mår du?”. Förlååååt men har sagt till mig själv att jag inte behöver blogga varje dag utan mer när jag känner för det/när det händer något kul. Tror det blir roligare för er och inte lika påtvingat från min sida! 

Idag har jag gått till skolan de tidigaste jag gått sen jag kom hit (7 på morgonen… fast skolan börjar 8.10), ätit min första chicken biscuit från chick-fil-A (som var en stor besvikelse… kanske måste äta den varm), fixat nya naglar med Emma(ni får se imorgon! Dem är mörk-lila, typ eggplant färgade), ätit moe’s för första gången med Emma(bästa någonsin, slår nästan chick-fil-A, pappa, du skulle älska det… typ som chilis fast mer ”fast food”) och sist men inte minst, suttit med Elisabeth på pottermore från 6.30 till 11.30 och försökt få en speciell patronus (en späckhuggare). Vi har nog haft sönder hela sidan, vi har gjort minst 100 nya accounts tillsammans (och raderat lika många) men vi lyckades tillslut. Lyckan är total. (Alla vet ju att min patronus inte kan vara något annat än en späckhuggare, det skulle ju inte make sense annars). 

Nu måste jag sova för ska upp tidigt imorgon också. Det är nämligen dags för AFS post-arrival camp, det ska bli kul! Så kanske inte bloggar imorgon, men ska försöka komma ihåg att blogga på söndag!

Puss och kram, skumbanan!?

3 thoughts on “10/14/16

  1. Mammas älskling ❤️ Ja det var skönt att höra att du lever men vi vet ju att du har det jätte bra ❤️ Och att du hör av dig när pengarna börjar ta slut ???
    ❤️ Love you ❤️ Hoppas du får två härliga dagar på lägret ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *