Homecoming #2

Homecoming #2

Hej!

Min helg har varit ganska proppfull haha, så därför har jag inte haft tid att blogga. Men vem vet, det kanske är roligare att få ett långt inlägg om massa saker? 

Iallafall, i lördags (efter ett nödvändigt stopp på yogli mogli för frozen yoghurt och chick-fil-A för lemonade) så körde Lisa mig till Lawrenceville och Luisa! Jag skulle ju nämligen gå med henne på hennes skolas homecoming. När jag kom fram så satt vi och umgicks med hennes storasystrar ett tag innan vi började sminka oss för att åka till en restaurang där hennes äldsta syster jobbade! Det var asgott, deras typ vitlöksbröd var typ det godaste jag ätit? (ja, de var bättre än olive gardens breadsticks). När vi kom hem från middagen så fixade vi håren, satte på oss klänningarna och blev skjutsade till dansen! Dock stannade vi inte jättelänge… det var väldigt fint dekorerat (temat var Hollywood, så det fanns flera röda mattor och Hollywood skyltar) men det var lite halv-lame med dålig musik, ganska ljust och vad som kändes som fler lärare och föräldrar än elever. Men sen är jag väl lite biased också, klart min skola var bättre?

Iallafall, runt 10.40 kom Luisas storasyster och hämtade oss och så åkte vi och åt ännu en middag på waffle house! Vi blev utskrattade när vi kom in med våra fina klänningar och klackskor haha… waffle house är ju inte direkt ett fancy ställe haha. När vi hade ätit klart åkte vi hem, bytte om, satte på high school musical och åt godis hehe. Bästa after-partyet lätt! (Jag somnade dock på soffan haha)

Klockan 1 på söndagen kom Lisa och hämtade mig (efter en jättemysig frukost med hela Luisas värdfamilj, som bestod av typ allt du kan tänka dig, som pannkakor, ägg och bacon). Väl hemma gjorde jag inte mycket alls, jag och Dana promenerade till brusters för att köpa glass och kollade på stallkompisar. Och sen var det läggdags typ. Eller nej! Jag och Lisa kollade på the second presidential debate! Som var fruktansvärt jäkla pinsam… efter Trumps senaste miss (en video/audio har läckts där han skryter om att han kan/har sexuellt trakasserat kvinnor) så tror jag ingen kan ta den mannen seriöst längre… blir han president vet jag inte vad som händer med världen, men vackert blir det inte. Han sa såklart massa annat korkat under debatten också, men försöker att inte komma ihåg saker han säger då det bara får mig att tappa hjärnceller.

Iallafall, idag vaknade jag med historiens värsta huvudvärk (förmodligen pga alla hjärnceller jag tappade för att jag lyssnade på Donalds röst i över en timme) så jag låg kvar i sängen ganska länge vilket var skönt. Kollade på gamla Hollywood fruar avsnitt haha (Har äntligen fått nya säsongen att funka! Yay! Alla behöver ju lite Maria Montazami i sina liv, mysigare människa finns väl inte). Sen har jag bara tagit det lugnt hela dagen, fram tills ungefär 4.30, för då åkte jag med Lisa för att lämna Dana på hennes gymnastik. Efter vi hade lämnat henne åkte vi till stallet som ligger här i närheten (då de fortfarande inte svarat på mina samtal eller ringt upp mig) men de hade stängt så vi åkte till en ny hundparken i närheten och gick runt där ett tag, innan vi åkte hem för att äta middag. Passade även på att duscha innan vi åkte tillbaka för att hämta Dana. Vi stannade dock på whole foods där Lisa visade halloween cupcakes (jag köpte såklart en) och hennes favoriter, cookie sandwiches (så vi köpte såklart sånna också). Sen satt vi i bilen och mumsade, medans vi pratade på om livet (Typ lite idéer vad vi kan hitta på under julen när barnen är hos sin pappa). Det var jättemysigt, är så glad över att just jag fick Lisa som värdmamma. Sen hämtade vi upp Dana och åkte hem med henne och sen dess har vi bara kollat på The voice! Nu börjar klockan dock bli mycket, och imorgon är det ju skola igen… så jag måste sova!

Puss och kram, skumbanan!?


PS, om någon vill ge mig 700 dollar för att få träffa Ariana Grande på min födelsedag så är ni bäst i världen! Skämt åsido, men hur jäkla dyrt kan det vara? Seriöst, 7000 kr för en bild? 

2 thoughts on “Homecoming #2

  1. Saknat dig ? Mysigt du verkar ha haft hos Luisa. Alltså den där klänningen är så fin ❤️ Jobbigt med huvudvärk men tur att du var ledig så du kunde sova vidare. Hoppas du får en bra vecka i skolan ❤️ Kramar ❤️❤️

  2. Gumman jag önskar och hoppas att du stannar upp och ser på dig själv ❤️❤️ Jäklar vad du har vuxit!!!!! Tror varenda en som känner dig ser vad du har jobbat med dig själv och jag tror bestämt att du är den klokaste vackraste dottern man kan ha ❤️❤️❤️ Ser man tillbaka till dem senaste åren så fanns det inte ens i min drömvärld att du skulle ge dig i väg ett år och utsätta dig för ALLT det där som varit så jobbigt ❤️ Men en sak har du ALLTID varit säker på sen du bara vara några år….. jag ska till USA och jag ska gå på High School ?? Du har haft rätt hela tiden ❤️❤️ Vilka vänner du har fått och vilken familj ❤️ Känns så trygg och precis som du vill ha det ??❤️? Stanna upp sträck på ryggen och var STOLT ÖVER DIG SJÄLV!! Jävlar vad du är grym gumman ❤️ Älskar dig till månen och tillbaka och alltid en gång mer ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *