Pajama party

Pajama party

Hej!

Idag har jag varit på mitt första amerikanska ”party” (det var verkligen inte en fest dock utan alla var bara klädda i pyjamas, åt snacks och kollade på film haha) men det var så mysigt! 

Imorse promenerade jag och Elisabeth till Walgreens och Publix (med ett litet frukost stopp på starbucks hehe). I affären köpte vi ingredienser till våran trail mix vi skulle göra, gick hem, gjorde oss iordning (aka satte på oss pyjamas?) och åkte till Emmas hus! Där bakade vi: Hot apple cider, Apple chips, trail mix och pumpkin spice cheesecake! (Eller ja, Elisabeth och Emma bakade, jag mös med Emmas hundar haha). Runt 5.30 åkte vi till Sarahs hus och hängde där med typ 10 andra personer från skolan. Vi kollade på film, åt snacks och spelade spel tills 11. Då fick jag och Elisabeth skjuts hem av Molly! 

Nu har jag kommit hem, gjort mig iordning och klockan är snart 12, så jag ska sova för imorgon ska ju jag på homecoming igen! Vi hörs imorgon,

Puss och kram, skumbanan!?

Toby?
?
Jag och Molly!❤️

2 thoughts on “Pajama party

  1. Låter som en perfekt dag älskling ❤️❤️❤️ Och jag hoppas att du kidnappade lilla Toby för han såg väldigt söt ut ?❤️ Hoppas att du får en super rolig och härlig homecoming med Luisa idag ❤️
    ❤️ Love you ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *