10/6/16

10/6/16

Hej!

Idag har inte jättemycket hänt så det här kommer bli ett kort inlägg. 

Är ju ledig idag, imorgon och på måndag från skolan (tydligen är jag uneducated för visste inte att vi är lediga pga Columbus day på måndag hehe) så idag har jag bara varit hemma och chillat. Vaknade tidigt men lyckades somna om vilket var skönt. Gick upp runt 9.30 och satt med Lisa och Dana ett tag innan hela familjen började städa! Öppna fönster, tvätta, städa och rensa. Hela min dag gick typ åt av att hjälpa Dana och Lisa rensa Danas kläder dock haha?. 

Under dagen åkte även Lisa, Dana och Elisabeth till doktorn, så jag och Scott var ensamma hemma ett tag. Sen åkte Elisabeth till Jake, Scott till sin baseball match och Lisa till sin kvällskurs, så jag och Dana gjorde pizza i ugnen och kollade på typ 5 avsnitt av stallkompisar haha. För ungefär en timme sen kom Scott och Lisa hem och då satt vi nere hos dom en stund innan vi gick upp och fortsatte kolla på stallkompisar. 

Men nu är jag trött och ska sova, vi hörs imorgon! 

Puss och kram skumbanan!?


PS, de flesta av er har säkert sett om orkan varningarna över Florida, South Carolina, North Carolina och även Georgia. Vill bara säga till alla att Atlanta är inte ens under watch, så det är ingen fara med mig! Och skulle det ändras så är inte det någon fara heller, för då flyttar vi bara på oss. Puss❤️.

2 thoughts on “10/6/16

  1. Härligt med lite höststädning ?? ? En riktig mysdag hemma är inte fel ❤️ Skönt att höra att även ni har stormen på avstånd ? Njut nu till fullo av dina lediga dagar ? Många kramar❤️❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *