10/5/16

10/5/16

Hej!

Idag har varit en ganska spännande dag faktiskt! Det hela handlade om att clownerna som setts runt i olika stater och försökt lura in barn i skogen (om ni inte vet vad jag pratar om, sök bara på typ clown hysteri USA), igår sågs i mitt område. Fick ju lite smått panik när jag vaknade och såg det på instagram. Visade sig även att Emily hade sett den igår och Gabby för typ 3 dagar sen, usch usch usch!!!!

Så iallafall, gjorde mig iordning och åkte till skolan med Naomi och Ashley (en annan granne som alltid åker med oss och Elisabeth var redan i skolan). På första lektionen pratade vi om clownerna (fick typ 700 förfrågningar under dagen om jag inte kunde åka tillbaka till Sverige och ta med folk, så mamma och pappa, om ca 1200 elever helt plötsligt dyker upp så är ni beredda!) och gjorde ett test! Tror testet gick ganska bra.

På second period hade vi typ debatt/harkness om syrianska flykting krisen och vad USA borde/borde inte göra åt det. Det gick jättebra och fick in några väldigt bra argument som min lärare tyckte om! Lätt att argumentera om något som ligger en nära hjärtat haha.

På lunchen planerade vi mest vad jag, Elisabeth och Emma skulle baka till pyjamas/höst saken på fredag vilket var mysigt. 

Efter lunch så hade jag matte och hade ett  quiz som faktiskt var aslätt, blev klar jättefort och svarade på varje fråga. Hoppas att jag får bra resultat då jag nästan har B(!!!!) i matte nu! 

Och sen var det art som var jätteroligt. Satt med massa kompisar och bara skrattade typ hela lektionen. 

Och vet ni vad? Sen var min skolvecka slut! Såååå skönt. Jag och Elisabeth promenerade hem och åt lite och sen har vi faktiskt inte gjort mycket mer tills Lisa och Dana kom hem, för då kollade jag och Dana på 3 avsnitt av the saddle club! WOHOO! 

Men nu är jag trött och ska sova så jag kan utnyttja min sovmorgon till fullo imorgon! 

Puss och kram, skumbanan!?

Min outfit idag!?

Ps. Saknar dig mormor, förstår inte hur det har gått ett helt år utan dig. Älskar dig massor och hoppas verkligen att du kan titta ner på mig från molnen och se allt jag gör nu. Älskar dig❤️.

2 thoughts on “10/5/16

  1. Okej vi gör oss redo för stor besök ?? 1200 pers ska vi väl klara av ??? hallå nästan B i matte vad har hänt älskling ? Du är ju hur grym som helst ❤️
    Mormor ser garanterat ner till dig i från molnen och hon är super stolt❤️ Det vet jag ❤️ Och ser du en liten fluga då vet du att det bara är mormor som kollar hur det är med dig ? ❤️ Love You ❤️ NJUT av dina lediga dagar ❤️

  2. Mysdag ❤️ Kom på att även jag var 15 när min mormor gick bort och att jag flera år hade känslan att hon följde mig ❤️ saknar både dig och min mormor? Hoppas du nu får några underbara lediga dagar ❣❣

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *