10/4/16

10/4/16

Hej!

Dagen började inte bra alls idag faktiskt, mådde jättedåligt. Men det blev bra sen tillslut! Är glad att jag har världens bästa kompisar och världens bästa värdmamma som tar hand om mig❤️. 

Resten av dagen var mycket bättre! Dock inte särskilt spännande. Det roligaste som hände var nog att jag och Emma planerade att gå tillbaka till nagelstället på måndag och fylla på naglarna och att jag och Elisabeth förmodligen ska hem till Emma och baka på fredag, för att sen åka till Sarahs hus och ha typ ”pyjamas/höstparty” där! 

Promenerade själv hem från skolan och chillade hemma ett tag innan Dana kom hem. Då åt vi och ritade! Sen skulle Dana på cheer-practice och jag var trött så gick upp på mitt rum och lyckades somna haha. Vaknade runt klockan 5.30 och gick till Elisabeth och var med henne ett tag! Efter typ 1 timme gick vi ner och städade köket, lyssnade på Disney musik och åt middag. Sen började det bli sent, så gick och duschade. När jag hade duschat klart hade Lisa och Dana precis kommit hem! Dock så skulle Lisa åka och kolla på Scotts baseball game, så hon åkte direkt igen. Men jag och Dana kollade på två avsnitt av stallkompisar! Det var jättemysigt.

Men nu är det sent och jag är trött! Måste ju faktiskt överleva skoldagen imorgon också haha. Men efter det är jag ledig!

Puss och kram, skumbanan?

2 thoughts on “10/4/16

  1. Tråkigt att höra att du mådde dåligt men tur att det blev bättre så du kunde gå till skolan. Skönt att du snart får några extra dagar ledigt 🙂 Hoppas du fick en bra sista dag i skolan. Många kramar 🙂 🙂

  2. Godmorgon älskling ❤️ Inge roligt att höra att du mådde dåligt ❤️ Men blir varm i hjärtat att höra att du har sååå fina människor runt dig ❤️ Hoppas att du mår bättre idag och att du snart får njuta av lite ledighet ❤️ Love you ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *