10/3/16

10/3/16

Hej! Idag var det måndag, och en ganska bra sån! Hade fina kläder, fint hår, fick massa komplimanger och var allmänt superglad. 

Själva skoldagen var inte så intressant i sig, gjorde inget jättekul på någon lektion förutom 2nd period, då vi tydligen ska fortsätta prata om immigration, men nu mer om alla flyktingar från Syrien. Sverige har ju faktiskt haft en stor del i detta och it hit home faktiskt, märkte att jag reagerade mycket mer än de andra i klassen, men jag har också upplevt det här på mycket närmare håll än de flesta i klassen. Det var en kvinna som påminde mig så mycket om Ms Makni, med lika stort och varmt hjärta, åh vad jag saknar henne! (Var även väldigt stolt över mig själv när jag förstod lite arabiska ord haha). 

Resten av dagen var inte så intressant, slutade som vanligt 3.10 och promenerade hem själv! Sen åt jag och chillade ett tag, pratade lite med mamsen. Dana och Lisa kom hem ganska tidigt idag, typ vid 5/5.30 och då började Lisa laga mat! Sen kom Elisabeth hem från basket och Scott hem från sin kompis. Då åt vi Lisas amazing chili som smakade så höstigt och perfekt! Efter middagen åkte jag, Lisa och Dana till hundparken med Lacie. Jag träffade min Husky vän igen, det var jättekul! Dock blir det mörkt och kallt väldigt fort nu (och Dana snodde min tjocktröja haha) så stannade vi inte sålänge. 

 Sen vi kom hem har jag och Lisa kollat på the  voice fram tills nu, och nu är jag trött och ska sova! Godnatt, hörs imorgon!

Puss och kram, skumbanan!?

Min outfit idag (som definitivt var finare utan tjocktröjan men jaja) och skolans toaletter som bakgrund haha?

3 thoughts on “10/3/16

  1. Åh så fin du var idag både kläder och håret, vilken kalaspingla 🙂 Vill också smaka Lisas chili!! Många kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *