09/30/16

09/30/16

Hej!

Idag är det freeeeedag!!!!! Har varit så trött hela veckan att jag var sååå glad att det var fredag idag, Så idag var en allmänt bra dag! Hade på mig fina kläder (en av klänningarna jag köpte för ca 2 veckor sen och mina rosa Timberlands), det var kallt ute (dock på gränsen till för kallt, det gick verkligen från 35 till 25 grader på en dag) och idag har jag varit i USA i exakt 50 dagar!

First period var ganska tråkig idag också, kändes inte som att vi gjorde jättemycket, men vi fick godiset som blev över från igår så det var ändå en bra lektion! Fick också låna en filt från en kille i klassen (som tydligen hade ett second period klassrum som var lika kallt som min second period) vilket var helt underbart. Constitutional theory var väldigt intressant idag… vi hade ju våran klassdiskution om immigration. Vet inte ens vad jag ska säga om den, det var väldigt intressant, tydligen finns det riktiga människor som tycker trumps ”build a wall on the Mexico border” är en smart grej. Tycker dock att jag fick dit några bra punkter och åsikter så jag är nöjd! 

Lunch var så kallt idag! Satt ute och verkligen frös haha. Matten var helt okej, börjar somsagt förstå det vi jobbar med vilket gör allt kul! Art var inte heller jätte speciellt, lyssnade på musik och jobbade. Och sen var denna skolvecka slut! 

Jag och Elisabeth släpade oss hem och vi båda har typ legat i sängen sen dess haha. Lisa kom hem en kort stund runt 5 och åkte iväg sen igen. Jag har legat i min säng sen vi åt vilket var typ runt 6.30 (vi åt pizza, bästa någonsin). Pratade i över 1 timme med Ebba som är i New York, hur härligt som helst att få prata av sig, och med någon som kan svenska! (Och som helt förstår din situation). Så underbart, även om jag vet att jag pratar för mycket haha! 

Nu är jag jättetrött och ska sova! Godnatt och

Puss och kram, skumbanan!?

Ps, tror jag har glömt att säga att jag bara går 3 dagar i skolan nästa vecka för det är fall break! Vi är lediga torsdag, fredag, lördag, söndag och måndag! Ska bli hur skönt som helst?

Det här var klänningen jag hade på mig idag! tyvärr har jag ingen bild från idag 🙁

2 thoughts on “09/30/16

  1. I’m back ❤️ Hysterisk dag på jobbet igår så jag han inte läsa ? Håller med om att det är skönt med helg ☀️ Vad skönt att du får lite lov nästa vecka ta vara på det ? Kram ❤️❤️

  2. Gud vad skönt med lite lov!!! Ska ni göra något speciellt? Ska du sova över hos luisa lör-sön eller?
    Njut av att det äntligen är helg och sov det behöver du ? ❤️ Love you ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *