09/29/16

09/29/16

Hej!

Idag vaknade jag med så svullna ögon att jag förvånad att jag ens kunde öppna dem… Såg ut som när jag tidigare haft allergichock fast typ 3 gånger värre. Åt iallafall en allergitablett och la lite is på och det blev lite bättre! Sen klädde jag på mig (med massa nya sea shepherd kläder!) och åkte till skolan. Det var faktiskt kallt imorse och Gud va jag njöt! Tog till och med på mig min tjocktröja haha. Det verkar som att det ska vara ungefär samma väder imorgon (25 grader) så det är jag väldigt taggad på!

American lit var inte jätteintressant idag heller, förutom att vi fick godis. (Eller ja, godiset var för en typ ”lek” uppgift vi gjorde, men vi fick äta de sen så det var ju kul haha. Constitutional theory var också ganska halv kul, vi förberedde oss mest för våran klassdiskution som är imorgon. Åt lunch med de vanliga -Elisabeth för hon var på någon introduktion för olika honor societies vilket såklart är väldigt kul! Lunch var mysigt förutom att vi alla frös haha. Matte var ganska kul, mest för att jag börjar förstå det vi gör! Alltid en bra känsla. Satt med Ashley såklart och vi lyssnade på high school musical vilket gör vilken lektion som helst bra haha. Sen var det art vilket inte var något jättekul, jobbade mest på mitt projekt. Dock blev jag alldeles varm i hjärtat när min lärare helt plötsligt säger ”Moa can you just stay here forever?”. Det gjorde mig väldigt glad. 

Efter skolan gick jag och hämtade Dana i skolan! Det är så mysigt att gå hem med henne och särskilt nu när du inte dör av att gå utomhus haha. Vi lyssnade på musik och sjöng hela vägen hem! 

Väl hemma lyssnade vi på mer musik och gjorde läxor vilket inte var jätteroligt.. men viktigt! Och det är typ det jag gjort hela eftermiddagen/kvällen. 

Åh juste! Efter skolan såg jag att Luisa hade smsat mig och frågat om jag ville gå med henne på hennes homecoming vilket jag of course vill, så nästa lördag ska jag på homecoming igen! Ska dock låna Elisabeths klänning hon hade förra året då den passade jättebra och orkar inte direkt köpa en ny haha. Ska sova över hos Luisa sen också, så det ser jag fram emot jättemycket? 

Men nu ska jag sova! Vi hörs imorgon och då är det freeeedag?

Puss och kram, skumbanan?

Det här var mitt sketchbook projekt som jag fick 100 på som jag sa att jag skulle visa! Inte bästa bilden, men ni ser.

One thought on “09/29/16

  1. Fy hoppas ögonen blev bättre/bra ? Låter ju underbart att ni börjar få kallare och höst ??? själv har vi haft två dagar med regn och i natt har det blåst som bara den och ca 10 grader ???? skulle lätt ta din ”höst” i stället ? Herregud vad du är duktig på att rita gumman ??❤️ Visste ju att du kunde men wow vilka fina bilder du har lagt upp ❤️❤️ Kul att han ville att du skulle stanna ?? Men du vet vad vi har sagt 1 år sen vill vi ha hem dig ???❤️
    Jaaaaa vad kul med en homecoming dans till ???? Och sleepover ??❤️❤️❤️ Ha en underbar dag ( i kylan ??) ❤️ Love you ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *