09/28/16

09/28/16

Hej!

Idag var en ganska bra dag faktiskt! Jag och Elisabeth gick till skolan imorse och vet ni? Det var faktiskt kallt!! Nästan så att jag satte på mig min hoodie. Älskar det! 

First period var inte jätteintressant, vi gjorde inte mycket alls. Pratade sea shepherd med samma kille som igår, vilket var kul! Second period var dock väldigt mycket mer intressant. Vi såg klart filmen från igår, och mitt i allt ihopa så sa dom i högtalarna att det var en level 3 lockdown och herregud va rädd jag blev. Alla andra var dock lugna och sa att det bara var övning (vilket det var). Vi fick gå till ett ställe som var jättetrångt och hade redan nästan panik över hela situationen och sen att stå intryckt så trångt hjälpte absolut inte. Men lyckades hålla mig från riktig panik så var stolt! Det tog ca 30 minuter. Sen såg vi klart filmen och gick till next period, eller i mitt fall, lunch. 

Efter lunch var det matte! Inte jättekul men satt med Ashley så lite kul ändå! Idag lyssnade vi inte på high school musical utan på victorious haha. Sen var det art, inte mycket hände där heller. Eller jo, jag fick 100 (alltså full pott) på mitt sketchbook projekt! (Det var inte det ni såg häromdan, men ska ta bild på det när jag kommer ihåg!). 

Sen gick jag och Elisabeth och hämtade Dana och sen gick vi hem. Hade en ganska dålig eftermiddag, men nu känns det okej igen.❤️ Lisa kom även med mitt paket från Sverige!! Med godis, Timberlands och nya sea shepherd saker åååh blev så glad! Tack mamma och pappa (och Alma) för sakerna och tack Urban för att du tog med dem hit! Uppskattar det verkligen. 

Nu är jag trött, har huvudvärk och är irriterad för att svenska Hollywoodfruar inte vill fungera, så jag ska sova! Vi hörs imorgon,

Puss och kram, skumbanan!?


4 thoughts on “09/28/16

  1. Dina fina rosa Timberland! Tyckte dom kunde skickat dom till mig 😉 Förstår din panik med att inte veta vad som ska ända och sen stå som packade sillar. Men vad du var duktig skon kunde kontrollera din kropp och hålla dig lugn. Du växer verkligen Moa! Var stolt över dig själv på alla plan. KRAM Lotta

  2. Godmorgon ❤️ Vad kul att du äntligen har fått dina saker ?? Hoppas chokladen smakar ? och tänk på att inte lämna den framme till Lisa då äter hon nog upp den ? Hoppas att tröjan och halsbandet passar ?? Hoppas på se en bild sen ? Ha en bra dag!
    ❤️Love you❤️

  3. Vilket drama skönt att det gick bra och bara var en övning 🙂 Kul att få paket snart kanske det kommer ett till hihi 🙂 Ha det nu bäst och njut av den svalare luften. Kram 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *