09/27/16

09/27/16

Hej!

Imorse promenerade jag själv till skolan och det var ganska mysigt faktiskt! Dock börjar det nästan bli kallt på mornarna haha (eller ja, om 25+ grader räknas som kallt). First period var inte jätteintressant idag heller, förutom att en kille frågade mig om jag någonsin sett whale wars (jag kan höra era suckar hela vägen hit) så det slutade ju i att varken jag eller han skrev något på hela lektionen (Men seriöst, jag hade ju till och med min sea shepherd tröja på mig, vad förväntade han sig?). Klagar dock inte, ni vet ju hur mycket jag älskar att prata om mina valar (och mina hjältar för den delen… Och den ända svensken jag är stolt över haha, bästa Peter). Second period var mer intressant dock, vi diskuterade debatten igår. Eller ja, diskution och diskution, det var mer att alla bara skrattade åt hur sorgligt och dåligt det var. Båda parter var så fruktansvärt barnsliga och dåliga på att argumentera (även om jag såklart tyckte Hillary var liiiiite bättre). Iallafall, efter det så fick vi vårat nya ämne för veckan, vilket blev immigration. Våran lärare har gärna velat att vi ska debattera om detta men hon har varit för rädd att det är ett ämne med för mycket åsikter. Så därför ska vi inte ha en debatt om detta utan mer som en stor klass-diskution. Iallafall så fick vi några frågor och blev tillsagda att ta notes för att vi skulle kolla på film. Filmen var faktiskt väldigt intressant, den handlar om en väldigt känd journalist som kommer ut med att han är en illegal immigrant eller ”papperslös amerikan” som han kallar sig själv. Väldigt intressant, på något sätt ligger ju immigration mig som svensk ganska nära, särskilt med tanke på vilken skola jag gick på innan. Dock är det också något blir väldigt defensive om, så förhoppningsvis är alla respektfulla. Vi hann inte se klart filmen så vi ska se resten imorgon tror jag! 

På lunchen så åt jag med mina vanliga favoriter! Det var jättemysigt. 

Efter lunch var det matte, som vanligt. Väldigt kul dock, Ashley satt med mig och vi lyssnade på high school musical musik och jobbade på bra! Vi hann även göra läxan tills imorgon under lektionen vilket var skönt. Sen var det dags för art! Tack så mycket för att ni kommenterade att det var fint btw! Uppskattar det mycket. Och ja, jag har ritat den förhand! Idag påbörjade jag mitt nya projekt, gjorde klart min sketchbook och gav sen till läraren och hjälpte Gabby med sitt projekt. Och sen var skoldagen över! 

Gick och hämtade Dana på hennes skola och sen gick vi hem! Vi hade det jättemysigt faktiskt och det var inte så jättevarmt (igen, beror på hur man definierar varmt. 27 grader, mulet och lite vind är nästintill kallt numera). Hade inga läxor idag så har mest chillat och umgåtts med mina syskon vilket har varit mysigt. Runt 8.00 kom Lisa hem, och egentligen skulle vi åkt till downtown för att hämta lite saker som min pappas gamla chef (tack Urban!) hade med sig hit till mig, men tydligen så hade Lisa träffat på Ruth (som är typ hela Georgias kontaktperson) på skolan som erbjöd sig att hämta paketet och ge det till henne imorgon! Så såklart tackade vi ja till det då det förenklade kvällen mycket. 

När Lisa kom hem åt vi fishsticks vilket inte var jättehemskt faktiskt (doppa dem i ketchup!!! Bästa någonsin) och pratade massor bara. Sen runt 9 gick vi båda upp och kollade på slutet av The voice och början av en ny serie som heter this is us. Den verkade bra men var alldeles för trött för att se hela avsnittet haha. 

Så nu ska jag faktiskt sova! Vi hörs imorgon!

Puss och kram, skumbanan?

2 thoughts on “09/27/16

  1. Att prata valar var ju bara en ursäkt att få prata med dig, jag förstår honom 🙂 Skönt att höra att matten går så bra! Vad snäll du är som hämtar Dana från skolan 🙂 Idag har vi höst här i Sverige, regningt och blåsigt usch och fy 🙁 Ha en underbar forsättning på veckan!! Kram 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *