Grattis på födelsedagen världens bästa syster?

Grattis på födelsedagen världens bästa syster?

Hej!

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det världens bästa lillasysters födelsedag! Vaknade 7 imorse för att ringa och säga grattis. Slutade med att jag pratade med familjen hemma nästan halva dagen i omgångar haha! Jättekul, särskilt under kalaset då jag även fick säga hej till stor del av släkten och vänner, saknar dem! Det var väldigt mysigt (Särskilt att prata med Eva såklart?). Efter att jag hade pratat med familjen så ringde jag Fanny och pratade med henne ett tag också! Supermysigt, saknar henne. Skönt att prata med någon som känns som en storasyster. 

Efter att mina samtal var slut så åkte jag, Lisa och Dana till the dog beach igen! Det var väldigt kul men både jag och Lisa var väldigt trötta, så vi var inte där jättelänge. Men påvägen hem så stannade vi på wendy’s och Lisa köpte chili och frosties till mig och Dana! Dem var lite chockade att jag inte hade testat frosties haha och det var sååå gott! Smakade som när man mixar oboy med vaniljglass? (Frosties är typ som mjukglass) (och vi fick fries som vi inte skulle ha, men de gjorde fel så vi fick dem som förlåt! Och så sa Lisa att jag skulle doppa dom i glassen och omg? så gott!) Sen åkte vi hem, var hemma ett tag (ringde och sa godnatt till födelsedagsbarnet och fick se lite presenter!), jag somnade och sen åkte jag och Lisa till publix och handlade mat. De hade jättegulliga halloween dekorationer som jag ska tillbaka och titta på någon dag! 

Sen vi kom hem så har jag bara ätit middag, kollat på cupcake wars, gjort typ 99% av ett art projekt och nu kollar jag på Carrie Diaries! 

Snart ska jag sova dock, är hur trött som helst… Vi hörs imorgon!

Puss och kram, skumbanan!?


Grattis igen världens bästa lillasyster. Älskar dig till månen och tillbaka.?

2 thoughts on “Grattis på födelsedagen världens bästa syster?

  1. Godmorgon älskling ❤️Du gjorde din systers dag i går när du hängde med både vid presentöppning och fikat ?? Kändes som du var med oss även om du är så långt bort ?❤️❤️
    Och vad lyckliga alla var som fick prata med dig och se dig ❤️ Du är efterlängtad här hemma MEN vi alla är sååå glada för din skull och för att du får leva din dröm ❤️ Hoppas att du får en toppen dag ❤️ Love you ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *