Homecoming

Homecoming

Hej!

Idag var det homecoming! Det var verkligen en helt surrealistisk upplevelse, precis som på film. Känslan när vi som en grupp alla tillsammans gick in i gympasalen där typ halva skolan stod och dansade till hög musik spelat av en DJ var helt obeskrivlig. Det var blinkande ljus, dekorationer och så. Mycket. Dans. Det var verkligen som att gå in i en high school film, som att gå in i en dröm. When you finally realize you’re in the US, typ. 

Iallafall, hade en underbar homecoming med de finaste personerna någonsin och jag är extremt jäkla lycklig. 

Fixet och middagen innan var amazing också, har verkligen världens finaste vänner här?.

Här nedan får ni massor av bilder från igår! Har inte jättemånga från själva dansen dock, för försökte att bara ha kul där istället. 

Jag fixade naglarna innan! Tänkte köra på silver för att matcha klänningen men sen tyckte jag det här var mer vardagligt och fint.

Alex min fina date hade köpt en corsage till mig haha, så fint!!
❤️
Min fina corsage❤️

Emily, jag, Elisabeth och Alex!?
Jag och Elisabeth!?
Alla tjejer?

Dansen?
Efter som att jag och Alex var uppskrivna som ett par så hade vi en egen liten väggdekoration som Alex tog med hem!?
Det fanns en photobooth! Så naturligtvis så tog vi dessa fina bilder haha?

Puss och kram, skumbanan!?

One thought on “Homecoming

  1. Wow vilken fin klänning ? Klart den snyggaste i gänget och vilket gäng….underbart ? Kan nästan känna hur det kändes att gå in där i gympasalen ? återigen avis ? Hoppas du får en fortsatt mysig helg ??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *