Homecoming game!

Homecoming game!

Hej!

Idag är det fredag, sista dagen på spirit-week och homecoming game! 

Imorse promenerade jag till skolan med Elisabeth då på fotbollsmatch dagar åker Naomi tidigare till skolan (för att hon är cheerleader) men det var mysigt! Alltid skönt att gå ute när det inte är 100 grader varmt och JÄTTEfuktigt. Alla lektioner var kortare idag pga homecoming pep-rally, så vi gjorde inte jättemycket på first period. Vi läste i våran bok och pratade haha. I second period påbörjade vi våran debatt åh herregud… Det var… Intressant. Vi diskuterade ju om universal health care. Min del av debatten gick väldigt bra, var väldigt stolt över mig själv. Men sen gick det lite utför haha. Det är en kille i klassen som är VÄLDIGT konservativ och republikansk, idag hade han en Trump hatt på sig… Han öppnade sin debatt med en rapp. Om ni ville förstå nivån alltså. Efter ett tag kom en äldre människa (tror han var elev?? Väldigt oklart men han var med våran lärare) literally kom och typ skrek på honom att han måste lyssna och inte kan säga att folk/länder är ord han inte förstår. Hela den delen av debatten slutade med att jag fakegrät/gapskrattade med min kompis som kramade mig och sa att ”not all Americans are like this, I promise”, då Sverige tydligen inte är demokratiskt längre. Så hela mitt liv har varit en lögn! Åh va jag skrattade. (Vi är inte republikanska heller, så ni där hemma, kan inte ni kolla upp vad vi är? Eftersom vi tydligen inte är något… Kan någon ringa Löfven och fråga?? Haha). Men lektionen var ändå kul, de som hade möjlighet hade ju med sin snacks och sånt, så åt chocolate chip cookies och drack min egen kroppsvikt i chick-fil-A lemonade (som är guds vatten typ).

Så vacker?

Efter den traumatiska 2nd perioden så hade vi lunch och ni ser ju hur kul vi hade där haha. Om ni har mig på snapchat så har ni säkert sett pepes (reece) slipsproblem också haha, åh älskar lunch med mina vänner. Efter lunch hade jag matte och vi gjorde inte mycket där heller faktiskt, typ 20 minuter jobb och sen kollade vi på pitch perfect! Älskar den filmen, den är så rolig. Sen var det bild men var inte i klassrummet i mer än 5 minuter för målade skyltar (som ni ser i bakgrunden på bilden under det här!) och sprang runt och hjälpte dels alla som var med i homecoming court, men även att hitta alla och ta dem dit de skulle. Sen var det dags för pep rally!! Har tyvärr inga bra bilder, men det var kul! ÄNTLIGEN, kom lite high school musical referenser! En hel senior sketch (för the homecoming court) var med I don’t dance och i slutet dansade alla senior court people till we’re all in this together! Gud va jag och Alex skrek ahahaha. (Skickar videorna till dig imorgon Fanny, vet att du vill se det). Det var väldigt kul, särskilt när Reece blev uppkallad (för han var med i hoco court) och hela våran grupp typ stod upp och skrek haha. Förklarar hela homecoming court saken någon annan dag för er! 

Idag var det ju red, white and blue day! Så tog tillfället och hade pyjamas på mig haha?

Efter pep-ralliet slutade skolan så jag och Elisabeth promenerade hem. Väldigt svettigt haha, hemskt. Vi tog det väldigt lugnt hemma, jag bytte om till matchen, Elisabeth plattade mitt och hennes hår och sen gick vi till Emilys hus för att hennes mamma skulle skjutsa oss till matchen! Vi åkte sen till matchen (efter att vi hade fått lite mer spirit kläder av Emily haha) och det var väl kul. Vi gick in, hittade Alex och hennes lillasyster som var med oss resten av tiden! Inget intressant hände fram tills typ precis innan halftime, då min kompisgrupps kompis som flyttat till Arkansas (som folk envisas med att det inte uttalas ar-Kansas utan att det uttalas ”arkensaaaaaw”… Dem har ju lätt fel) så det var kul! Även fast jag inte känner honom haha. Sen var det halftime där alla medlemmar av the homecoming court presenterades och homecoming king/queen blev krönande! Har ingen aning vem han som blev king är men känner faktiskt hon som blev queen! Hon är i min constitutional theory klass och är väldigt snäll.  
Efter halftime så visade det sig att typ alla vi var där med skulle vidare till waffle house, så Lisa var snäll och kom och hämtade oss + skjutsade oss dit. Det var SMOCKFULLT. Alltså, sjukt mycket folk. Tydligen åker alla till waffle house när det är fotbollsmatcher, kommer ALLA till waffle house. Åt iallafall chocolate chip våffla och drack vatten, så gooott. Smakade även av Emmas haschbrowns, vilket också var gott. När vi hade ätit klart åkte vi hem, jag bytte om till pyjamas och just nu kollar jag på The Carrie Diaries och ska sova! Måste ju få min beauty sleep, imorgon är det ju dans. Iiiiiih, so excited! 

?

Vi hörs imorgon! 

Puss och kram, skumbanan!?

3 thoughts on “Homecoming game!

  1. Vilken dag verkligen fullt ös ? Jag vill också gå på high school ? kanske lite för sent men man skall aldrig sluta drömma ? Ser fram emot att se din outfit i morgon ? Kram ❣

  2. Måste vara underbart att gå i pyjamas till skolan inte bara en gång utan två gånger på en vecka ??? tror bestämt att jag ska ta med mig den idén till Maria ? Snart får jag se din klänning!!!! Längtar så ❤️ Hoppas du får en underbar kväll ❤️ Love you ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *