Decade-day and homecoming parade

Decade-day and homecoming parade

Hej!

Idag var det torsdag och decade day! Gav dock helt upp haha, men hade på mig min nya kjol iallafall! Gick till skolan imorse också, det var väldigt mysigt att gå i soluppgången. 

First period var ganska dramatisk. En kille lyckades på något sätt skära upp hela handen, fick springa till the nurse och fick sen åka till the emergency room för att sy. Trodde våran lärare skulle svimma ett tag, det var blod över hela golvet haha. Utöver det dramat så presenterade våran grupp vårat tal och jag fick prata valar ett tag, vilket jag aldrig klagar på! Second period var ganska väldigt normal, jobbade på mina argument till debatten imorgon. Våran lärare bestämde sig lite innan lektionen var slut att alla som kunde skulle ta med sig godsaker imorgon till lektionen! Så det ser jag definitivt fram emot haha. 

På matten hade vi prov, det kändes som att det gick ganska bra faktiskt! Så det var positivt. Och på art jobbade jag vidare på mitt projekt! Och satt med Sofia och hennes kompis, det var väldigt kul!

Efter skolan var det homecoming parade! Eftersom jag och Elisabeth är med i key club så fick vi gå i paraden. Dock var det faktiskt inte jätteroligt haha men själva upplevelsen var ganska bisarr, att hela familjer kommer ut och kollar på paraden! Så det var intressant. Kom inte hem från skolan förrens halv 6, vilket var ganska jobbigt för var väldigt trött. Åt en macka och gick upp och kollade på Carrie Diaries. Och har faktiskt inte gjort mycket annat nu på kvällen! Jag och Elisabeth lagade pasta och friterade räkor. Och jag smakade dom! Och det var gott! Jag vet, alla är ungefär lika chockade som jag. Tyckte faktiskt bara att det smakade som stekt ägg. Sen lyssnade vi på frozen soundtrack och testade lite homecoming smink. Dock blev det inte så bra, för vi höll på att skratta ihjäl oss åt roliga buzzfeed listor och dåliga tatueringar. Efter det har jag bara bytt om och gjort mig iordning för att sova. Vi hörs imorgon, då är det spirit day och homecoming football game! 

Puss och kram, skumbanan!?

Ashleys outfit var bra som vanligt, min, inte lika bra?

En liten del av paraden… och man ser inte ens början

Paraden bakom oss

Jaaaag?

2 thoughts on “Decade-day and homecoming parade

  1. Oj oj oj vilken sensation ’räkor’ ett vuxenpoäng till Moa!! Kanske blir det räkor som godsak till First period idag hihi 🙂 Din kjol var jättefin!! Blir så glad när jag läser om alla dina fina kompisar och allt roligt och dramatiskt som händer varje dag. Många långa kramar 🙂 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *