En misslyckad camo-day

En misslyckad camo-day

Hej!

Just nu är jag helt plötsligt jättelycklig, av ingen speciell anledning alls, men det känns väldigt bra. Idag var det camo-day och som ni ser på bilderna nedan, var min outfit totalt failad haha. Hade verkligen inget som var i camouflage, men gjorde mitt yttersta och hade iallafall en grön tröja på mig. (Tbh kände jag mig mer som Merida från brave, med mitt röda crazy hår och gröna kläder). Iallafall, på first period fortsatte vi med våra tal, dock kunde inte vi läsa vårat tal då Gabby inte var där och hon hade pappret, så vi får göra det imorgon istället! Vi fick höra en rolig historia också, om en kille från våran lärares 4th period, som höll ett tal om varför Apple är det bästa märket. Han kom in utklädd till Steve Jobs och hade rakat av sig håret för att se mer ut som Steve. För ett 5 minuter tal i skolan. Herregud, skrattade så mycket. Iallafall, efter talen så jobbade vi med våra essays. 

I 2nd period gjorde vi inte jättemycket, började researcha om det jag ska debattera om! Och så diskuterade en liten grupp + läraren vilken av USA’s alla presidenter är den snyggaste haha. Det eskalerade efter ett tag dock haha (slutade med att någon hittade bebisbilder av Trump), men det var kul medans det varade. Efter 2nd period gick jag och köpte min fotbollsbiljett till homecoming-matchen på fredag och gick sedan med Alex och köpte våran biljett till dansen! Vi är numera nerskrivna som ett par haha, men vi tänkte INTE betala $40 när vi kunde betala $25. Så nu har jag biljett till båda! Sen åt jag bara lunch med mina vänner och gick till matten. Hade ganska kul på matten, Ashley kom och satt hos mig och vi lyssnade på Disney musik medans vi pluggade till provet imorgon! Det var jättemysigt. 

På art gjorde jag inget jättekul, jobbade bara vidare på mitt projekt. Efter skolan gick jag hem själv och facetimeade med mamma och pappa! Det var jättemysigt. När vi la på gjorde jag lite läxor och kollade på The Carrie Diaries, älskar den serien, den är så mysig. Sen dess har jag faktiskt inte så mycket annat, ätit middag och pratat med Lisa. Pratade med Alex och hon ville gärna inte gå till något party efter homecoming och det ville jag inte heller, så vi bestämde (med Lisa) att hon ska komma hit istället och ha en sleepover efter hoco! Det ska bli jättemysigt?. 

Nu ska jag kolla klart på Carrie Diaries och sen sova! Vi hörs imorgon,

Puss och kram, skumbanan!?

Ashley var definitivt bättre utklädd än jag haha?
?

PS, imorgon är det decade day, har ingen aning vad jag ska ha på mig imorgon heller… Får se vad jag lyckas hitta på!

2 thoughts on “En misslyckad camo-day

  1. Vilken spännande helg du har framför dig, både match, homecoming och sleepover!! Hoppas du får det bäst 🙂 Inte lätt det där med utklädnad, kul påhitt med svårt att hitta på när det är olika varje dag samt flera dagar i rad. Många kramar!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *