Athlete vs. Mathlete

Athlete vs. Mathlete

Hej!

Idag var det athlete vs. mathlete day! Som ni alla vet så äger jag inget atletiskt plagg eftersom jag tycker fysisk aktivitet är lika med tortyr, men som tur är, har jag en värdsyster som tycker om tortyr! Därför var jag idag utklädd till världens kortaste basketspelare? 

1. Nej jag blundar inte. 2. Förlåt för strumporna mamma men man måste ju gå 100% in character!

Dagen gick bra, am lit (American literature) var inte jättetråkigt, vi gjorde en survey om skolan och sen började alla grupper presentera sina tal. Min grupp hann inte göra det och får göra det imorgon, det var lite synd, men lektionen ended on a high note med det roligaste talet jag hört i mitt liv av Daniel. Skrattade så jag fick ont i magen. Vi fortsatte uppdelningen av argument och grupper till debatten i constitutional theory, fortsatte med det vi gjorde igår på matten (och jag börjar förstå, vilket är bra eftersom vi har ett test på torsdag) och jobbade med mitt projekt på bilden. Och lunch såklart, åt lunch med de vanliga (favoriterna!). 

Jag och Elisabeth?
Efter skolan promenerade jag och Elisabeth till Danas skola för att hämta henne, och så gick vi hem. Det var sjukt varmt idag så var glad att jag hade shorts! Scott kom hem runt 4.20 och gick nästan direkt till sin baseball match (ALMA! Scott har fått sin lagtröja nu och gissa vilket nummer jag övertalade honom att ta? 11!) och Dana åkte till sin fotbollsmatch 4.30. Så efter det var det bara jag och Elisabeth hemma. Vi har inte gjort jättemycket, jag har gjort läxor och försökt städa till mitt rum. Provade även min klänning med mina skor för att se att allt såg bra ut, vilket det gjorde! Runt 8 var vi för hungriga för att fortsätta skjuta upp att röra på oss så då gick vi ner och gjorde mac n cheese. Precis när vi blev klara kom resten av familjen hem med donken hamburgare haha sååå gott! Efter middagen gick jag upp och kollade på the voice med Lisa och Dana. Det slutar klockan 10 och 9.30 måste Dana gå och sova så jag och Lisa såg sista biten själva och vi satt och bölade tillsammans haha. Det var så fint och så var det någon som friade och mamma, du vet ju hur snabbt tårarna kommer då haha.

Nu är jag trött och klockan är snart halv 11, så jag ska sova! Imorgon är det camo-day och jag har i princip ingenting att ha på mig, men ska få låna en jacka av Scott och så har jag en typ ”militär-grön” tröja att ha på mig iallafall. Men ni får se resultatet imorgon!

Puss och kram, skumbanan!?

Dag 2!?

Ps, såg även idag att Ariana Grande kommer till Atlanta på min födelsedag… Får se om mitt födelsedagsfirande stiger till en helt ny nivå nästa år!!

2 thoughts on “Athlete vs. Mathlete

  1. Coolt med olika teman..ni är så fina!! Här hemma börjar det bli höst på riktigt så önskar vi hade fått lite av er värme ? Hoppas du får en fortsatt rolig vecka ❣ Puss & Kram ??

  2. Älskling vet inte om jag kan komma över strumporna ?????? men annars var du kanon som basketspelare ? Vad är det för sorts serie ni ser jag vill också gråta ??❤️ Sen tycker jag inte att det är snällt att du pratar om klänningen JAG VILL SE NU ???❤️?????? ha en bra dag ❤️ Love You ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *