Pajama day!

Pajama day!

Hej! 

(Kan vi bara börja med att vem stavar pyjamas pajamas? Tydligen amerikanare men det är ju jättefult…)

Iallafall, idag var det första dagen av spiritweek och idag var det pajama day! Älskade det, vill gå i pyjamas varje dag nu haha. Majoriteten i skolan var utklädda, inklusive min matte och art lärare! Så kul! Förutom att typ 95% av alla i skolan gick klädda i pyjamas, så var själva skoldagen inte jätteannorlunda. Gjorde klart vårat persuasive speech i first period (grupp-projekt, jobbade med Ashley, Gabby och Margaret) (ni får 1 gissning om var vårat tal handlar om) (gissade ni på späckhuggare och Seaworld så gissade ni rätt), såg klart filmen och började uppdelningen över nästa debatt i second period (som btw ska handla om Obamacare/gratis sjukvård, det ska bli intressant…), jobbade matte och pratade med Ashley och Bobby i third period och jobbade på mitt projekt i art. Eller ja, halva art lektionen gick jag och Gabby runt i skolan och letade efter mat haha, vi hade en tia som vägrade funka i the vending machines, tillslut hittade vi någon som kunde ge oss två femmor, så då köpte vi rice krispies och poptarts. Yum. Och sen var pajama day slut :(. Jag och Elisabeth gick hem tillsammans, det var mysigt. Tydligen har Liz inga basketball practices på hela veckan, så vi kan gå tillsammans varje dag! Yay! Väl hemma gjorde vi grilled cheese och kollade på Hannah Montana musikvideor haha. Vi gjorde det ett tag och sen gick vi upp, båda hade läxor. Jag renskrev vårat tal på datorn till american literature och skickade det till Margaret så hon kan Proof-read och skriva ut det. 

Sen gick jag ner och åt middag och åkte med Lisa till hundparken! Vi har inte varit där sen labor day weekend så det var kul. Dock blev det mörkt fort och vi skulle hämta Dana från hennes gymnastik, så vi stannade inte jättelänge. När vi sen kom hem igen så duschade jag snabbt och kollade sen på första avsnittet av the voice med Dana och Lisa! Det var jättemysigt, men nu är jag väldigt trött och ska sova. Imorgon är det athlete vs mathlete day så har lånat lite av Elisabeths basket kläder haha. 

Puss och kram, skumbanan?

Jag och Ashley hade typ exakt samma kläder på oss haha??


One thought on “Pajama day!

  1. Jag skulle vilja ha pyjamas dag VARJE dag ??? tänk vad skönt ?? Ser fram emot resten av veckans utklädnad! Men mest ser jag fram emot lördagens homecoming dress ?❤️❤️❤️ Love you ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *