Waffle House 

Waffle House 

Hej!

Imorse vaknade jag faktiskt ganska tidigt, men somnade om och vaknade igen vid 10. Asskönt att slippa vakna av alarm? Vaknade dock till världens regn, som bara blivit värre under dagen. Det regnar inte ofta här, men när det väl regnar, då regnar det. Låg i sängen ett tag, runt 10.30 åkte Lisa och Elisabeth till kyrkan. Jag följde inte med pga att jag skulle på lunch med min kontaktperson runt 12! 12.10 kom Julie och hennes dotter och hämtade upp mig och så åkte vi till en thai restaurang som hette Tin Drum. Jag åt någon sweet chili kyckling (typ friterad) och nudlar, så gott? När vi hade ätit klart så gick vi till en affär som hette Dress up och det är min nya favorit affär. Såååå mycket fint, ville köpa hela affären. Köpte faktiskt de två klänningarna på bilderna! Efter typ 45 minuter i den affären åkte vi till en sko affär och jag köpte homecoming skor. Men dem får ni se på lördaaag hihi. Stod och snapchattade Emily medans jag provade skor och helt plötsligt går hon förbi mig haha! Ingen av oss visste att den andra var där, så det var kul och hon hjälpte mig att välja. 


Efter shoppingen skjutsade Julie hem mig och jag chillade hemma ett tag. Facetimeade en lång stund med familjen hemma, det var väldigt mysigt❤️. (Åh juste, om det är någon som vill facetimea mig är det bara att fråga! Det är så många jag vill ringa och säga hej till men jag glömmer alltid bort det, så snälla fråga bara.) När jag la på till familjen kom Lisa hem! Scott och Elisabeth hade ungdomsgrupp i kyrkan, så vi skjutsade dem dit och satt sedan på en starbucks i närheten (jag, Dana och Lisa alltså) och väntade. Det var meningen att vi skulle ha familje-middag på waffle house efter det, men det slutade med att det bara var jag, Dana och Lisa, då Scott gick hem till en kompis och Elisabeth hade ett möte med UNICEF klubben från skolan. 

Waffle house var helt AMAZING. Åt chocolate chip waffles och det var sååå gott? Det var första gången men definitivt inte sista! Ända negativa var att det var så kallt där inne att jag och Dana satt och hackade tänder. Han som servade oss sa att det var för att de som jobbade nattskiftet skulle hålla sig vakna haha. Han var en last year graduate från min skola, så han frågade mycket om skolan. (Det sista han sa var att jag skulle hälsa Ms Jackson från George och se hennes reaktion haha) (Han ville väldigt gärna vara med på våran bild också, som ni ser). 

Dana, George och jag! (ni ser även hur mycket det regnade..)

Jag och min awesome Waffle?

Min awesome waffle?

Vi hämtade upp Elisabeth från hennes möte efter waffle house och åkte hem. När vi kom hem så fixade jag och Elisabeth våra outfits för pyjama day som är imorgon haha, det ska bli så kul. Nu är klockan bara 9, men jag är jättetrött och ska sova. Vi hörs imorgon,

Puss och kram, skumbanan!?

2 thoughts on “Waffle House 

  1. Verkar som en chill söndag 🙂 Jag vill också gå på Starbucks och Waffle House, så avis!! Vilka fina klänningar du hittade, sååå Moa 🙂 Hoppas du får en bra ’pyjama day’ i morgon, hoppas att få se lite bilder i morrn. Många kramar 🙂 🙂 🙂

  2. Det var verkligen jätte fina klänningar du köpt älskling ?? och skorna var så jäkla snygga nu längtar jag massor till på lördag så jag äntligen får se din klänning ? Ja det regnade verkligen hos er i går ? Kändes som det aldrig tog slut ☔️ Vad gott med våfflor ? Och choklad på det såg riktigt gott ut ? Ha en bra dag ❤️ Love you ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *