I’m a Weasley!

I’m a Weasley!

Hej!

Sov så länge imorse, det var helt underbart? jag och Luisa vaknade runt 10.30 och gick inte ner för att äta frukost förrens typ 11.30 haha. Det var bara vi och Scott hemma och Lisa smsade mig och sa att hon hade lämnat blåbärsmuffins framme till oss! Så när vi väl orkade gick vi och åt dem. Efter att vi hade ätit frukost gick vi upp och satte på Hannah Montana musik (stackars Scott) och sminkade oss! Jättemysigt. Vi var allmänt jätte sega med det och blev inte klara förrens typ 12.30 och Luisa skulle hem vid 1, så vi hann inte med så mycket mer än det. Men hade det jättemysigt med Luisa, det var kul att bara umgås med någon! Det får livet här att kännas mer som ett riktigt liv typ, förstår ni? 

Iallafall, 1.30 åkte jag till salongen för att färga håret! Dana stannade med mig, men tröttnade efter 5 minuter och spelade spel (och tog selfies) på min mobil resten av tiden haha. Men jag hade jättetrevligt, pratade mycket med Troy (frisören, men han är också en av Lisas bästa vänner), han har massa tatueringar och älskar Harry Potter så vi kom såklart bra överens haha. Sen är ju Amerika så jäkla bisarrt, kom en tant och satt bredvid mig när jag var nästan klar som började berätta sin livshistoria och fråga massa om Sverige och annat. Slutade iallafall med att hon gav mig sitt nummer så jag kunde smsa eller ringa om jag hade något problem haha (hon var även engelska lärare så hon kunde hjälpa med skolan också). Asgullig tant men det skulle ju aldrig hända i Sverige haha. Iallafall, tillbaka till håret! Jag är så nöjd? Jag ville ha något ljusare och höstigt och det blev perfekt! Dock vill ingen bild bli bra så ingen av bilderna är riktigt den färgen det är irl, men ska försöka ta en bild med min kamera ute i dagsljus imorgon! Men är påriktigt så nöjd, det är så fiiiint! Är precis som en mörkare Weasley haha. 

Smsade Lisa när jag var klar hos frisören och jag och Dana gick och mötte henne på en nagelsalong! Dock var hon inte riktigt klar, så jag och Dana tog en promenad till starbucks och åt lite. Sen åkte vi till target! Köpte en sminkhållare och två klädesplagg. Har sagt sen jag kom hit för 1 månad och 1 vecka sen att jag ska köpa kläder, nu äntligen! Men köpte bara en ”outfit”. Den var väldigt annorlunda från mig men älskade den och kände mig jättefin, så varför inte? Det här är väl året för att prova nya saker! Har dock inga bilder, men ni får se dem någon annan dag. Vi skulle in på target för 1 sak som max skulle ta 30 minuter (för lets be honest man går aldrig in på target för en sak) men det slutade med att vi var där i 1 TIMME och 30 minuter haha. 

När vi kom hem så låg jag på mitt rum en stund innan vi åt middag. Sen åkte Dana till en övernattning på hennes gymnastics gym och Lisa åkte till starbucks för att plugga. (Elisabeth var hos sin pojkvän) Det var bara jag och Scott hemma så vi kollade på en Harry Potter film och bakade pumpkin spiced muffins! Så gott! 

Nu har dock alla förutom Dana kommit hem och jag ska sova. Imorgon ska jag på lunch med min kontaktperson Julie, det ska bli kul! Hörs imorgon,

Puss och kram, skumbanan?
6 thoughts on “I’m a Weasley!

  1. Fina vackra Moa!
    Jag är så stolt över dig och blir så glad att läsa hur bra du har det. Blir lite avundsjuk över att du tog modet att göra denna resa. Jag hade aldrig vågat. Vilken upplevelse och erfarenhet.
    Allt klär en skönhet, men vad härligt med lite höstfärger i håret. Hösten kommer nog smygandes här hemma i Sverige denna vecka.
    Stor kram från Lotta ?

  2. Men åh vad fin du blev i håret ? Härligt att du fått en ny ’tant’ kompis ? håller med om att det aldrig skulle hända i Sverige. Härligt med lite shopping ? Ha nu en underbar söndag ?Många kramar ❤️

  3. Låter som du och Luisa hade super härlig sleepover ❤️ Och blåbärsmuffins är inte helt fel till frukost ? Och din hårfärg är verkligen så fin ??❤️ Love you ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *