Sleepover

Sleepover

Hej!

Idag är det fredaaaag! Vilket betyder ingen skola imorgon, vilket betyder att jag inte behöver vakna klockan 6! Yay! Skoldagen var precis som vanligt idag, fick skjuts av Naomi på morgonen och hade samma lektioner som jag haft varje dag hittills den här månaden. Inget speciellt jättekul hände, men vi fick reda på vinnarna av debatten vi har haft i constitutional theory! It was a tie, men våran lärare sa att hade hon gått helt utifrån de som hade samlat ihop bäst argument och bäst fakta (och inte gått så mycket på ”performance”) hade våran sida lätt vunnit, vilket var kul. Våran nästa debatt ska handla om typ ”obama care” vi tar verkligen ingen paus i kontroversiella ämnen. Vi påbörjade dock inte projektet än utan istället kollade vi på en jättesorglig film som handlade om ämnet. Tror den hette ”John Q” och handlade basically om en fattig familj vars barn får hjärtproblem och behöver en hjärt-transplantation, men familjen har inte råd. Det är faktiskt jätte hemskt att se hur systemet funkar när sjukvård inte är gratis. Jag märker också hur bortskämda vi svenskar är med det, och tror inte vi uppskattar det tillräckligt.

Vi hann iallafall inte se klart filmen vilket var synd, vi ska se resten på måndag men funderar starkt på att se resten i helgen hehe. Efter constitutional theory hände inget mer jätteroligt, vi gjorde inte jättemycket på matten (för att våran lärare är awesome och gillar inte att ge svåra uppgifter på fredagar) och på art hade vi vikarie, så inte mycket blev gjort där heller. En ganska chill fredag med andra ord!

När skolan slutade gick jag och Elisabeth hem, jag bytte till shorts och sen kom Luisa! Vi gick bara in och lämnade hennes väska och promenerade sen till Walgreens för att köpa godis till ikväll! Vi köpte alldeles förmycket och nu är vi helt utslagna, men det är okej haha, man får unna sig ibland. Efter Walgreens mötte Elisabeth upp oss vid brusters och så köpte vi glass! (Så snart lär vi väl dö av för mycket socker eller något sånt… Det är väl inte nödvändigt att nämna att vi åt pizza till middag?) Köpte en typ trekulors bägare, med key lime pie, cotton candy (som fortfarande smakar julafton) och cookies n cream cookie dough glass! Älskar brusters.

Efter att vi kom hem har vi ätit pizza, umgåtts med Lisa och Dana (Elisabeth åkte på fotboll med Jake och Scott var hos en kompis) och kollat på mysiga gamla Disney channel filmer! Just nu håller vi på att kolla på lemonade mouth. När filmen är slut lär vi somna direkt dock, vi båda är så trötta efter skolan. Vet inte riktigt vad vi ska göra imorgon förutom att jag ska färga håret iiiih! Ni får se bilder imorgon, jag lovar! 

Nu ska jag kolla klart på filmen och sen sova. Det är så mysigt, när det är helt tyst i mitt rum på kvällen hör man syschorna utanför, älskar det?

Puss och kram, skumbanan?

My favorite german?
☀️?
Lite av allt godis vi köpte… hehe?
?
Juste! köpte min homecoming tröja idag också! Den är faktiskt ganska fin, bättre än guld tröjorna iallafall?

One thought on “Sleepover

  1. Härligt med en chill fredag precis som det skall vara ? Nyfiken på att se hur ditt hår blir ? Hoppas du får en underbar helg ? Kram!! ❤️❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *