09/15/16

09/15/16

Hej!

Förlåt för inget inlägg igår, men vårat internet dog runt 4.30 PM och startade inte igen förrens inatt så kunde inte blogga! At&t hade tydligen problem runt hela Atlanta, som tur var hade jag inga läxor som krävde internet. Resten av familjen var inte riktigt så lyckligt lottade..

Dagen igår var ändå inte så eventful, vi startade en debatt i constitutional theory men den drog ut på tiden så vi fick avsluta den idag… Och det var nog det mest intressanta som hände igår (eller ja förutom den lilla detaljen att jag frågade en kille till homecoming… Han sa inte nej men han sa inte ja, han var bara inte hemma den helgen. Och det var ju synd som fan, hade verkligen tagit till mig allt mod jag hade men är stolt över mig själv ändå. Och han sa ju iallafall bara inte nej!). Läste även klart min bok ”beneath the surface” som är skriven av en former seaworld trainer. Alla som känner mig vet att jag är helt OBSESSED med späckhuggare och att jag verkligen inte supportar seaworld så såklart tyckte jag boken var jättebra. Dock var den väldigt emotional, så har varit på gråthumör typ hela dagen idag haha. Rekommenderar den starkt iallafall!

Men så dagen idag, jag och Elisabeth gick till skolan (som vanligt) och hela vägen dit rantade jag om hur sorglig men bra min bok var haha. Skoldagen var precis som vanligt förutom att vi avslutade debatten i constitutional theory! Debatten var om gun laws och som om inte det är kontroversiellt nog, fick man även välja vilka sida man var på. Ni kan ju försöka föreställa er stämningen under den här debatten… En sophomore kille kom klädd i ljusa utsvängda jeans, flanell skjorta, cowboy boots + hatt och hölster (utan pistol såklart). Jag vet att man inte ska dömma men jag höll på att skratta ihjäl mig. Jag tror debatten gick bra iallafall, Ms Jackson ska berätta vilken sida som ”vann” imorgon så ni får veta det då! Jag var nöjd med det jag sa iallafall. 

På matten gjorde vi inget speciellt, förutom att jag i slutet gav de som sitter runt mig djungelvrål och alltså ååååh älskar alla reaktioner! En kille gillade det dock… Oklart. Dock var de flesta reaktioner som förväntade haha, ingen litar på mig längre! Får väl ta med mig marabou som förlåt. Och alla tror nu även att alla svenskar gillar stenar med salt på, försöker förklara att det bara är konstiga människor som gillar djungelvrål men ingen tror mig 🙁 (no offense människor som gillar djungelvrål men alltså ni är faktiskt lite konstiga). 

Art var precis som vanligt, fick även mina betyg hittills där! Är jättenöjd med allt förutom ett ämne, har försökt prata med läraren där men hon verkar liksom inte fatta… Basically har hon gett mig nollor på sånt som klassen gjorde när jag inte ens hade kommit till USA än och som hon sen sa att jag inte behövde göra… Så det är också fruktansvärt oklart men om det fortsätter såhär måste jag prata med henne igen. Så just nu iallafall är mina betyg:

  • American literature – inte godkänt
  • Constitutional theory – A
  • Math – C
  • Art – A

Så är jättenöjd med allt förutom American Literature. 

Efter skolan gick jag och hämtade upp Dana från hennes skola och så promenerade vi hem! Facetimeade även med mamma, pappa och Alma medans jag gick och det var jättemysigt har knappt pratat med dem på hela veckan. Nu på kvällen har jag inte gjort jättemycket faktiskt, tog en dusch och det var ungefär det haha. 

Imorgon kommer Luisa hit och vi ska ha en sleepover! Det ska bli jättekul? Men det berättar jag mer om imorgon såå

Puss och kram, skumbanan!?


3 thoughts on “09/15/16

  1. Så spännande med homecoming ? vad modig du är ? synd att han inte var hemma. Men som jag alltid säger…allt löser sig!! Roligt med sleepover ? Hoppas du får en kanon helg!! Kram ❤️❤️

  2. Godmorgon älskling ❤️ Kan tänka mig att det blev en het debatt ?? tror och hoppas på att din sida vann ??❤️ Hoppas att du får en underbar fredag och att luisa får en mysig sleep over ❤️ Love you ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *