Homecoming dress shopping

Homecoming dress shopping

Hej!

Idag var det ännu en konstig schema dag, idag hade vi bara 2nd och 4th period! Var jättetaggad för de två lektionerna är Constitutional theory och art, vilket är typ mina favorit lektioner, men av någon anledning var det typ den tråkigaste skoldagen sen jag kom hit. Mådde inte jättebra, hade huvudvärk, svettades och ont i halsen så det kan ju varit därför! Hade inte lunch med mina kompisar som vanligt heller då alla luncher ändrades pga det konstiga schemat, så hade lunch klockan 1 istället med alla från art. Har ju mycket vänner där också, men saknade min lunch. Plus att det suger att äta så sent, var såååå hungrig hela dagen. Det kändes liksom inte som att vi egentligen gjorde något på lektionerna heller, allt var bara segt. 

Iallafall, efter skolan gick jag och Elisabeth hem och efter 20 minuter kom Emma! Alex kunde tyvärr inte följa med oss och leta klänningar, men Emily följde med istället och vi hade jättekul. Lisa skjutsade oss dit ungefär vid 5.30 och vi åkte hem vid 9. Vi hann äta, prova massor av klänningar och ha väldigt kul i världens mest fancy toalett inne på von maur någonsin haha! Alla hittade typ en klänning förutom jag? Men Emily och Emma skulle tillbaka till mallet imorgon för att köpa smink, så ska förmodligen med dem och fortsätta kolla på klänningar! (Och smink såklart, ni alla vet ju att jag inte direkt säger nej till det haha). 

Så, bortsett från själva skolan har dagen varit jätterolig! Nu är jag dock jättetrött och min hals dödar mig, så vi hörs imorgon!❤️

Puss och kram, skumbanan?

Äntligen tillbaka på #30daysofAFS! Dag 8 var ”breakfast” och tyckte denna fina frukost Scott gjorde till alla imorse passade bra in!

Alltså detta var typ det godaste jag någonsin ätit i mitt liv?

?

Jag och Emily!?

Jag, Emma, Emily och Elisabeth!?

Jag hihi??

Emma och Jag?

One thought on “Homecoming dress shopping

  1. Tråkigt att du inte mår bra ? Hoppas du krya på dig i helgen ? Håller tummarna att din klänning bara hänger där i morrn ❤️ Kul att se bilder på dina fina vänner ? Kram!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *