09/6/16

09/6/16

Hej!

Idag var det tisdag och dags att gå tillbaka till skolan! Vilket jag inte klagar på hehe. 

Så jag vaknade klockan 6.10, gick upp ungefär 6.20 och började sminka mig + fixa håret. Eftersom det var yearbook pictureday idag, tog jag extra lång tid på mig och lockade håret (vilket var totalt onödigt för lockarna var helt ute när jag kom fram till skolan?) Efter att det var klart klädde jag på mig och gick ner för att äta frukost. Fick skynda mig med det för att sedan skynda mig mot skolan! Elisabeth hade redan åkt (hon åkte vid 7 och jag sov hellre längre hehe) så jag gick själv! Passade på att ringa mamma och facetimea med henne lite påväg till skolan. 

I skolan såg dagen ut ungefär precis som vanligt, först American Literature där vi började läsa våran nya bok ”Catcher in the rye” och det var ungefär det. Sen hade vi homeroom där vi fick lappar till fotograferingen och sen gick vi till second period. Vi hann inte göra mycket där innan vi blev tillsagda att gå till the auditorium för att ta våra bilder! Och min bild sööööög. Eller ja, fick aldrig se den, men han som tog bilden tog den när jag inte ens log för var inte beredd och håret var inte bra och usch. Dock verkade ingen alls nöjd, så hela skolan lär ju gå när det finns chans att ta om bilderna! (Vilket det tydligen finns här, jättekonstigt, men jättebra) Elisabeth berättade dock sen för mig att fotograferna ändast hade 90 minuter på sig att fotografera 1500+ elever och alla som jobbar på skolan, så egentligen var det inte konstigt att bilderna inte blev bra. 

Iallafall, efter den katastrofala fotograferingen fick vi gå tillbaka till second period som var ganska lugn faktiskt, vi hade mest diskussioner. Det är så kul att se när min lärare försöker lite diskret dissa Trump haha. Sen var det lunch, lunch var gott, mysigt och trevligt, precis som vanligt! Hade med mig grilled cheese idag (namnet makes no sense för det är egentligen bara en toast med ost på?) men det var gott iallafall. Sen var det matte, som inte var lika mysigt men förstod det vi gick igenom och hann göra klart läxan under lektionen så slapp göra den hemma! Last period var art och jag började på mitt nya projekt idag! Vilket är jättesvårt och komplicerat, men det blir nog hur bra som helst. 

Sen gick jag hem själv eftersom att Elisabeth hade extra basket. När jag kom hem facetimeade jag en lång stund med världens bästa Maria, det var jättekul att få prata med henne! Sen pratade jag en stund med pappa innan det var middag för då gick jag ner och åt det med Elisabeth som precis kom hem! 

Resten av kvällen har basically bara varit lugn, kollade på 1 och ett halvt avsnitt av teen wolf med Elisabeth, gick ner och satt med Lisa och Dana när dem kom hem och kollade på ett avsnitt av cupcake war med dem innan jag gick och la mig i min säng! Nu här i sängen har jag skickat två mail (ville skicka ett tredje till Ms, Järnbert men visste inte vilken mailaddress så om du läser detta Ms, kan du skriva din mailadress till mig någonstans så att jag kan skriva min cursed child recension till dig?) och nu ska jag sova för jag är väldigt trött! 

Puss och kram, skumbanan?

Som ett förlåt för att jag inte har någon #30daysofAFS uppdatering idag (den kommer imorgon dock!) får ni en bild innefrån skolan!?

3 thoughts on “09/6/16

  1. Fina! Det har blivit lite av en morgonritual att läsa dina blogginlägg. Jag lämnar barnen, gör en kopp kaffe och läser hur din dag har varit, otroligt mysigt. Du är så himla cool Moa, så häftigt att du gör det här! Maila på petra.jarnbert@gmail.com, kram!

  2. Sötnöt skolkortet blev säkert bra ❤️ Tänk att du snart varit borta en hel månad och så mycket du har fått uppleva! Här hemma händer det inte mycket på en månad. Hoppas du får en spännande och bra fortsättning på veckan. ❤️❤️

  3. Godmorgon älskling ❤️ Skolfotot kommer säkerligen bli super ❤️ Du är ju på kortet ? Och vilket minne det kommer bära med sig ❤️ Både Maria och pappa var så glada efter att ha prata med dig och vi alla ser din glädje och det riktigt lyser i dina ögonen ❤️ Ha en bra dag ❤️ Love you ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *