Labor Day

Labor Day

Hej!

Idag är/var det Labor Day här i USA! Och jag har ingen aning vad det är, men amerikanarna vet inte heller så det är okej.

Dagen började faktiskt ganska dramatiskt. Jag och Lisa bestämde oss för att ta med Lacie och gå på en promenad till starbucks och äta frukost! Så när vi har kommit ungefär halvvägs, hoppar Lacie rakt ut mot vägen för att jaga en bil och välter Lisa. Så nu har Lisa ett sår på benet som ser ut att bli ungefär lika fint som mitt ärr på benet. Inte kul. Så såklart vände vi och gick hem igen så Lisa kunde plåstra om sitt sår, för att vi sen valde att ta bilen till starbucks? Jag åt bara en blåbärsmuffin men alltså? Starbucks blåbärsmuffins är något av de bästa jag har ätit. I hela mitt liv. Iallafall, efter starbucks åkte vi till wahlgreens (det ligger i samma lilla område) och hittade massa fina saker men jag höll mig och köpte bara ett pennskrin! Märker hur mycket pengarna går nu i början, det är så mycket saker man inte tänker på att man behöver och även mycket skolavgifter. Och eftersom jag nu ska fixa håret också så gäller det att jag verkligen inte köper något mer innan det och innan jag har köpt en homecoming klänning!

Sen åkte vi hem för att byta om till badkläder för att Lisas vänner skulle ha ett poolparty! Generallt är det så att efter Labor Day är det officiellt ”höst” (eller ja, hur mycket höst är det när det fortfarande är +30 grader ute) så alla pooler stänger oftast idag. Så därför blev det poolparty för att ta sista chansen! Det var inga andra ”barn” där utan bara vuxna men det var ändå trevligt. Och jag menar det fanns massa mat, vad mer kan man önska sig? Jag badade faktiskt, jag vet ni kommer inte tro mig. Men det blir lite för varmt efter ett tag i solen, så då hoppade jag faktiskt i! Är lite stolt över mig själv ändå. 

Så hur är vädret hemma i Sverige? ? BTW, det stora märket på mitt ben är ett MYGGBETT alltså det är sjukt har så mycket myggbett…
☀️

Runt klockan 4 började vi åka ifrån poolpartyt, eftersom vi skulle hämta upp barnen från deras pappa. Det tar ungefär 45 minuter att åka dit så ni kanske undrar varför jag följer med varje gång men jag älskar att åka bil och det är alltid en mysig pratstund med Lisa! Påvägen dit stannade vi på starbucks (igen) och jag testade min nya app! Den funkade super, så detta kan bli lite farligt haha. Köpte en liten pumpkin spiced frappucino och det var inte så gott. Blev typ helt illamående av grädden också så tyvärr lär jag inte köpa den igen, fast det är typ det höstigaste som finns. Har dock insett att jag älskar allt annat som är pumpkin flavored hihi. Men efter starbucks åkte vi och hämtade barnen, åkte hem, kom fram till att vi skulle äta typ mackor och soppa till middag och köpa efterrätt på frozen yoghurt stället! Vilket jag blev superglad över åh älskar det. Elisabeth skulle ut och äta middag med sin pojkvän, men allt var tydligen stängt så de kom hem med wendy’s efter 20 minuter haha. Så efter att alla ätit åkte vi till Yogli Mogli som är frozen yoghurt stället här! Åt cake batter och cotton candy flavor med nerds ovanpå! Så gott?

Efter att alla ätit klart sin frozen yoghurt så gick vi in på krogers för att köpa lite saker som skulle behövas under veckan och sen var det dags att åka hem! Sen vi kom hem har jag städat lite på mitt rum, lyssnat på musik/kollat på youtube och packat min skolväska för imorgon. Har även varit duktig och tagit ut min epipen ur garderoben och lagt en i mitt pennskrin så jag har en i skolan. Så nu är Lisa glad på mig haha! Har även alltid trott att jag aldrig kommer behöva den (och tror/hoppas fortfarande det) men Amerikanska skolor verkar inte ha samma nöt-regler som skolor i Sverige så många har med sig typ mandlar. Och jag vet ju aldrig hur jag reagerar runt det! 

Nu ska jag sova, för klockan är redan 10.30 och jag måste få min skönhetssömn för imorgon är det picture day! Så kan alla typ be att jag har en bra dag imorgon haha. Ska även köpa några av bilderna också tror jag, så farmor och farfar, ni kan få en ny bild på mig haha! Vi hörs imorgon och

Puss och kram, skumbanan!?

Jag och Elisabeth

Dag 7 på #30daysofAFS är first day of school och här är en bild jag tror ni inte ens har sätt, av mig och Elisabeth på min första skoldag! Inte bästa bilden, men ända bilden jag har. 

3 thoughts on “Labor Day

  1. Du är så duktig Moa! Tänker helt rätt om dina pengar, imponerande! Nästa grej som moster blir impad av, du badade!! Goding, ha en bra dag i skolan och jag är så nyfiken och vill se dig när du är nyklippt. Är det snart? Ha en bra dag i skolan. Kram ❤️❤️❤️
    P,s vädret hemma? Sol, 21 grader och allmänt skönt. Så kunde det varit fram till april 😉

  2. Poolbad på en måndag låter inte helt fel ?? Inte heller två besök på starbucks samma dag ?? I Stockholm börjar det bli höst men de lovar några fina dagar denna vecka ??☀️ Ha det nu bäst, kram ❤️❤️❤️

  3. Ja gumman du kan ju inte chocka oss så med poolbaren bara så där ?? det säger ganska mycket hur varmt ni måste ha det ☀️?? låter som att helgen har varit helt i din stil ❤️ Små utflykter och massa tid att umgås men även vila ❤️ Hoppas det gick bra på skolfotot längtar efter att få se korten ? Du var så fin i ditt röda läppstift och skoltröjan ❤️ Love you ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *