09/4/16

09/4/16

Hej!

Idag har varit en jättemysig dag! Ställde klockan på 8.30 för att se om jag vaknade eller inte och isåfall om jag skulle med Lisa till kyrkan eller inte. Vaknade och somnade om från ungefär 7-9 så 9.30 klädde jag på mig och gick ner för att äta frukost! Såg då att Lisa inte hade gått till kyrkan så åt snabbt frukost, bytte om och hoppade in i bilen för vi skulle till the river med Lacie! Påvägen stannade vi på starbucks för att Lisa skulle köpa kaffe, så jag köpte en macka så att jag kunde äta när vi var iväg. Ungefär 10.30 kom vi fram till the river och det var sååå fint? och Lacie älskade det. Det var massa andra hundar där som sprang runt och lekte, jättefin ”utsikt” och klart fint vatten. Vi var där i nästan två timmar och bara tog det lugnt, gick runt i vattnet och lekte med hundar. 

Efter att vi hade lekt klart med Lacie och hon var trött åkte vi till ”unleashed” som är en mini version av Petco. Längst bak i affären fanns det som ett dusch-ställe, där man själv fick duscha sin hund för 10 dollar! Så vi badade Lacie och gjorde henne alldeles vit och fluffig igen! Hon tyckte dock inte det var så mysigt hehe. 

Lacie?
Precis när man kom ner från parkeringen till the river!
Så vackert?
Lacie

Lacie var så trött att hon somnade i bilen haha

Sen åkte vi hem, åt lunch och gick upp och vilade en stund. Jag lyckades somna hehe, inte bra, kommer ha svårt att somna ikväll. Men det är skönt då att vi är lediga imorgon också! 

För ca 1 timme sen åkte Lisa på middag med sina vänner så nu sitter jag och kollar på Netflix och bloggar! Det är nog det jag kommer göra hela kvällen och mysa med hundarna såklart. 

Idag på #30daysofAFS är det hostparent day! Så här får ni en bild på mig och världens bästa värdmamma från idag! 

Puss och kram, skumbanan?

2 thoughts on “09/4/16

  1. Vilka fina bilder 🙂 Skönt med en lugn helg med mycket sömn! Inte helt fel med ytterligare en ledig dag. Här är det nu bara en vanlig trist jobbmåndag 🙁 Många kramar :-):-)

  2. Såg verkligen underbart ut där ?? och vilka härliga bilder på Lacie när hon leker och badar ? Gillar videon som Lisa la upp ?? skönt att vara ledig I dag måndag också ???? Love you ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *