09/03/16

09/03/16

Hej!

Hade tänkt blogga, men det blev sent så det blir ett kort inlägg om min dag idag!

Hade ställt klockan på 8.30 idag för att hinna duscha innan vi skulle till Elisabeths basketmatch 9.30! Vaknade dock typ varje halvtimme från 6.30, gav upp i att försöka somna om vid 8. Duschade, gjorde mig iordning, pratade med mamma och pappa eftersom de hade varit vid Sea Shepherd ”båset” på vegomässan (önskar jag kunnat vara där), åt frukost och åkte sen till matchen! 

Matchen spelades på ett jätte ”sketchy” ställe. Från utsidan såg det inte alls ut som en hall och där inne luktade det illa, det var lågt ljus och inte ens en riktig plan. Det gick heller inte bra för the wildcat basketball team, de förlorade. 

Sedan väntade vi att Elisabeths pappa skulle hämta upp henne och efter det åkte jag och Lisa till Decatur book festival! Det var ganska mycket folk, väldigt mycket böcker men en supermysig liten ”stad”. Hade lätt kunnat tänka mig att bo där! Det var liksom små cafen och affärer med färgglada lägenheter ovanpå och bara allmänt superfint. Dock stannade vi inte jättelänge eftersom att vi skulle till frisören innan han slutade! 

En gullig restaurang?

Man kunde register för att rösta på bokfestivalen!

Vi hittade ett litet mysigt cafe som jag faktiskt blev rekommenderad att gå till av en annan utbytesstudent!

Så, efter Decatur turen åkte vi till Lisas frisör Troy, som hon känt sen hon var 18. Han skulle titta på mitt hår och basically säga vad som var möjligt att göra med det och ungefär hur mycket det skulle kosta! Tror vi kom fram till något bra, men det får ni se när jag ska dit den 17nde! Han var allmänt jättegullig, tycker redan om honom haha. 

När vi hade varit hos Troy åkte vi till Wahlgreens och Freshmarket. Wahlgreens för att jag skulle köpa sminkborttagning och Freshmarket för vi blev hungriga. Försökte facetimea med mamma, pappa, Alma, Eva, Richard och Rebecka innefrån Freshmarket och det var verkligen inte lätt haha? köpte lite godis där också och åkte hem. Ringde upp dem igen i bilen så vi faktiskt kunde prata och visade de även huset när vi kom hem! Efter vi hade pratat klart gick jag upp på mitt rum för att Lisa skulle plugga och råkade somna hehe. Vaknade av att middagen var klar (en pizza vi köpte) och den var sååå god? Sen när vi hade ätit klart tog vi med Lacie till hundparken där hon lekte med andra hundar i över en timme! När det började bli mörkt åkte vi hem och lämnade Lacie och vände tillbaka för att köra till Barnes and nobles, behövde nämligen köpa en bok till min american literature klass. Hittade även massa andra böcker jag gärna köpt men måste spara pengar till mitt hår och till en homecoming klänning, så lyckades hålla mig själv ifrån att köpa något hehe. 

Väl hemma bestämde jag och Lisa oss för att kolla på en film och eftersom Lisa skulle läsa samtidigt, fick jag välja film. Ni har en gissning. Det var en späckhuggarfilm hehe. Men den var intressant faktiskt! Och en jag aldrig sett innan! Så det var kul. Nu ligger jag bara i sängen och tar det lungt, klockan är 11.30 så borde definitivt sova snart! Godnatt och

Puss och kram, skumbanan?

PS, dag 5 för #30daysofAFS är ”a new word”. Har flera nya ord så här får ni en lista: 

  • ”Hangry” – a mix of angry and hungry. Like being angry because you’re angry. 
  • Shepadoodle – A mix between a German shepherd dog and a poodle (lärde mig det i hundparken idag, såg även en bild, kan vara konstigaste/fulaste mixen någonsin) 

Och sen blev jag för trött för att komma ihåg nya ord så det blev bara två. 

2 thoughts on “09/03/16

  1. Vilken mysig liten stad ? vill också ? Håller tummarna att du får ordning på håret ?Hoppas du får en bra söndag ?

  2. Det var mysigt att få prata med dig och FaceTime ?? låter som att ni hade en super mysig dag ❤️ Hoppas att resten av helgen blir lika mysig ❤️ Love you ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *