Go wildcats!??

Go wildcats!??

Hej! 

Idag var det äntligen dags för the chamblee game! I skolan var allt ungefär som vanligt (och fick inga läxor alls över helgen för det är long weekend wohoo), förutom att första lektionen var kortare än vanligt och resten av dagen var lite hullerombuller med tiderna för att 2.20 var det dags för pep-rally! Så, 2.20 gick alla mot the gym där det var uppdelat i Freshmen, Sophomores, Juniors och Seniors. Sen började det! Det var kul, alla skrek, det var tävlingar i årskurser mot årskurser och det var bara allmänt roligt! Något mindre kul var att jag hade huvudvärk redan innan the pep-rally, så det kändes som att mitt huvud skulle sprängas i slutet haha. Tog bilder och har faktiskt en video på the wildcat roar i slutet men vet inte hur jag ska ladda upp den, så om ni är väldigt nyfikna får ni fråga mamma för hon har videon!

Hela pep-rallyt började med att alla fotbollsspelare+cheerleaders gjorde 22 pushups för att hedra de 22 service people (militärer) som tar livet av sig varje dag.
En del av the marching band
Volleycats vs Teachers?
The football team+cheerleaders samlade i mitten för the wildcat roar! BTW, ser ni killen som sitter på någons axlar (nummer 38)? Han är med i laget och har downs syndrom och de andra spelarna är så fina mot honom, lyfter alltid upp honom och är allmänt superfina.

Efter pep-ralliet gick jag och Elisabeth hem, åt lite tårta som Scott bakat, vilade och fixade oss! Runt 6.20 åkte vi till chick-fil-A för att möta upp Emma. Åt nuggets igen hehe. Sen kom två andra tjejer och åt med oss också! Kl 7 fixade vi oss med guldglitter och gick till matchen! 

Ready for the game!
Dag 4 på #30daysofAFS är en bild med din värdfamilj, men har ingen ny som ni inte redan sett så ni får denna bild på mig och Elisabeth i våra match-tröjor istället!

Väl inne valde jag, Elisabeth och Emma att gå till Chamblee’s sida och möta upp Noah och Johannes (två av tyskarna jag flög hit med). Dock var vi lite halvt livrädda att bli ihjälslagna av Chamblee elever, school rivalry är inget skämt haha. Men vi mötte dem, var på den sidan ett tag och tog sedan med de till våran sida istället! Där stod vi med de till ungefär half-time, då gick dem tillbaka till Chamblee. Sen fortsatte matchen! Har pratat med massa människor, hade jättekul även fast jag var hur trött som helst. Jag och Elisabeth övervägde att gå hem typ vid half-time men det var tur att vi stannade för vi VANN!! Vi vann med 43-6 och guuuud va galet det var! När vi vann hoppade alla ner från läktaren och sprang in på the field, det var läskigt och eftersom jag är så kort blev jag lätt puttad men så coolt!! Så alla samlades i mitten runt alla spelare och skrek the wildcat chant/roar! Så jäkla häftigt. 

?
Our team??
Elisabeth, Emma och jag!
Mitt på the field?
Skolbuss fylld med hypade fotbollsspelare haha

Vi kom hem för ca 40 minuter sen, klockan är 11.40 och är hur trött som helst. Måste gå upp tidigt för Elisabeth har en basket match som vi ska gå på imorgon och måste duscha innan, så det blir nog att ställa alarm haha! Ska ju även till frisören imorgon för att kolla vad som går att göras åt mitt hår hehe. Men vi hörs imorgon!

Puss och kram, skumbanan?

2 thoughts on “Go wildcats!??

  1. Wow go Wildcats ?? kul med vinst!! Och vilken härlig uppladdning!! Förstår att du hade/ fick mer i ont i huset för vad det jublades och tjoades på filmen ??? i dag får vi heja på Elisabeth ?? ta med kameran dit så vi får se bilder i från hennes match ?? vad heter henne lag? Är det också Wildcats? Love you ❤️

  2. Gud så häftigt ? Är precis som på film ? Hoppas du får en bra helg med mycket chill. Puss & kram från ett snart höstigt Svedala ??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *