09/1/16

09/1/16

Hej!

Idag vill jag börja med att säga att det är back to Hogwarts day, bara så att alla vet det. Nu när vi har det över, så tänkte jag berätta om min dag! (Som såg ungefär exakt ut som dagen igår! Och dagen innan det!) 

Jag vaknade klockan 6 imorse och gick upp, sminkade mig, klädde på mig, packade väskan och gick ner för att äta frukost och packa lunch. Jag och Elisabeth hade ju lagat pannkakor till lunch igår, men någon hade ätit upp alla förutom 1, så det blev ingen stor lunch direkt? åt iallafall yoghurt till frukost och packade den ensamma pannkakan, blåbär och en granola bar! Sen var det typ dags för skola! Kom fram tidigt (men senare än menat), följde med Elisabeth i 5 minuter till hennes UNICEF möte och gick sedan till mitt skåp och first period. Där hade vi vocab test som inte var jättesvårt och sen kollade vi på resten av ”the crucible” filmen och alltså. Den filmen. Jag har redan behövt se den en gång, den är verkligen inte värd att se en andra gång och hade hellre gjort vocab test med kinesiska ord hela lektionen än att behöva kolla på filmen. Typ. (Och det går inte ens att använda argumentet ”men det är ju bara film! Du behöver ju inte jobba!” För eftersom vi har bänkar och inte bord, är du aldrig helt bekväm) iallafall, lyckades ta mig igenom det och gick sedan till constitutional theory (och på vägen dit fick jag även en snapchat jag gääärna ville ha hihihi). På constitutional theory kollade vi på slutet av filmen som faktiskt visade sig vara ganska bra! Den hade lite legally blonde stuk över sig (fast det var en seriös law movie) men den blev bättre! Läraren har också blivit bättre, tycker nästan om henne nu! (Att hon är extrem demokrat och inte är rädd för att säga det hjälper ju också.) 

Som ni vet så kommer lunch och jag lyckades SÅKLART missa när Ashley blev frågad till homecoming? En kille gav henne en fanta med ett W över F:et och sen text under så det stod ”Wanta come to hoco with me?” Det var ju inget liksom överdrivet men det var mitt första ”promposal”! (Eller ja, jag såg ju det aldrig hända men ändå). Iallafall sen så åt vi lunch och pratade lite om allt möjligt! Var även en duktig utbytesstudent och tog en bild på alla jag äter lunch med! Så det kan ni se i slutet av inlägget?

Sen var det dags för matte och matteprov! Som faktiskt gick bättre än förväntat. Men använde också nästan hela en och en halv timmen på provet, så försökte verkligen! Jag hoppas det gick lika bra som det förra provet. När matten var klar gick jag till art, går alltid med en tjej som heter Sofia som också har art sista lektionen men i ett annat klassrum! Sen satt jag med samma personer som vanligt och hade det jättemysigt! Gav även ut djungelvrål mitt i lektionen hahahaha ååååh skulle filmat allas reaktion? Till och med våran lärare skrek ”EW what is that?!” och spotta ut det haha. Det var dock en tjej som gillade det? Väldigt oklart. 

Och sen var skoldagen slut. Väntade på Elisabeth ett tag innan jag insåg att hon hade basket, och promenerade hem med den andra utbytesstudenten som bor i närheten av mig! Väl hemma åt jag, gjorde läxor och åt lite till. När Elisabeth kom hem kollade vi på ett halvt teen wolf avsnitt och lagade middag! Efter middagen gjorde jag klart min läxa och gick ner och satt med Lisa och Dana en stund! Visade Lisa två bilder på sjukt fina hårfärger jag hittade så hon smsade sin frisör och frågade om det skulle gå att rädda mitt hår på något sätt haha. Skulle gärna vilja fixa till det innan homecoming, det är fläckigt och har hemsk utväxt just nu. Men vi får se hur det blir med det, vi ska dit på lördag så han får titta på håret iallafall! Sen bestämde vi också att vi ska ta med Lacie på en ”hajk” (alltså typ en Maria promenad) till en sjö i helgen så hon får bada fritt för första gången! Det ser jag verkligen framemot. 

Jag tror inte det har hänt något annat intressant idag faktiskt! Förutom att (lyssna nu Alma) tjejen som sitter bredvid mig i constitutional theory spelar lacrosse! Trodde hon bara gjorde cross country men tydligen lacrosse också, så nu peppar hon mig varje dag att försöka när säsongen börjar! Men förutom det, har det inte hänt mycket annat idag. 

Puss och kram, skumbanan!?

My lunchtable! På vänster sida: Ashley, Rachel, Emma (och Sarah där bakom). På höger sida: Elisabeth och Alex (och Reece + Jayla i bakgrunden!)

Några av alla AFS Georgia studenter!

Det är dag 3 av #30daysofAFS challengen! Idag är det ”at AFS orientation” dagen, så här har ni en bild från min arrival orientation.

2 thoughts on “09/1/16

  1. Blir så glad på morgonen när man öppnar datorn och ser att du skrivit några rader 🙂 Blir ännu gladare när du har det så bra. Allt verkar verkligen toppen och det låter som du känner dig sååå hemma. Hoppas du får ordning på ditt hår!! Ser verkligen fram emot att få läsa om ’homecoming’…..sååå spännande. Hoppas du får en fin helg. Många kramar :-):-):-)

  2. Säger som faster alltid lika härligt att få börja morgonen med att läsa din blogg ❤️❤️ Ja du håret detta eviga hår som vi kämpar med att färga ? Hoppas att du får till ett frisör besök och att du kommer bli nöjd ??? Längtar så till du köpt din klänning och vi sen får se hur den ser ut ?? ha en bra dag ❤️ Love you ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *