Cheer meet

Cheer meet

Hej!

Idag gick jag hela dagen i skolan och var väldigt stolt över mig själv! First period var som vanligt, American literature, men med ett quiz och inga kackerlacksproblem. (Quizet tror jag gick bra btw! Missade dock en del av en fråga, fick total blackout. Men fick också det jag skulle plugga på igår, så är nöjd med att jag ändå visste så mycket!). Efter american literature var det constitutional theory, med vikarie. Hoppades att vi skulle få bra nyheter om Mr. Aranson men tyvärr fick vi dåliga, hans ryggproblem är tyvärr så seriösa att han inte kommer komma tillbaka på hela terminen 🙁 är så ledsen han är var min favorit lärare. Vi fick reda på att vi skulle få en ny lärare iallafall, har ju aldrig haft henne men är inte så taggad då i princip hela klassen skrek ”noooooo” när vikarien berättade vem vi skulle ha. Elisabeth tyckte synd om mig också, så är somsagt definitivt inte taggad. Vi gjorde egentligen ingenting på den lektionen förutom class discussions som slutade i skrik och en tyst minut för gorillan Harambe. 

Efter second period är det lunch, åt vid mitt vanliga bord med samma människor. Tycker dock om dem mycket så lunch är något jag alltid ser framemot! Måste ta kort på mitt lunch table någon dag så ni får se.

En halvtimme lunch och sen matte. Vi hade vikarie även i matten och gjorde ungefär ingenting haha, pratade mest med dem som sitter runt mig! Vikarien vi hade där var både läskig och otrevlig dock 🙁 men eftersom vi inte behövde göra något spelade det inte så stor roll haha. 

Sista klassen är art! Vilket jag sett framemot. Tror art är den klassen där jag har flest vänner, sitter med Sam, Fernando, Tyler och Gabby! Dock var varken Fernando eller Gabby där idag men vi hade kul ändå! Den läraren är jätterolig också, halva lektionerna är basically skratta med/åt zimmerman time? Men det är kul! Tyler hade även med sig konstig militär mat idag? (Sånt som håller typ förevigt) som jag och Sam smakade och fyyyy faaaan va äckligt det var! Usch! 

Efter art var det dags att gå hem, så sprang upp till mitt skåp (som är på tredje våningen, fast jag har alla lektioner på andra? det suger) och måste säga att jag blivit ganska duktig på att öppna amerikanska skåp haha! Sen var det promenad dags hem med Elisabeth! Vi stannade dock på vägen för att säga hej till Emily och hennes utbytesstudent Simone och helt plötsligt samlades vi en klunga av 4 utbytesstudenter haha! Jag från Sverige, Simone från Equador, en kille från Sydkorea (dis ones for u k8) och en tjej från Schweiz! Jätteroligt! Men sen gick vi hem och tog det lugnt, facetimeade snabbt med familjen + Sara och Zara! 

Dock fick jag inte vila så länge, för att runt 5.30 åkte jag, Lisa, Dana och Elisabeth till öppningen av Danas football/cheer klubb! Det var jättegulligt men sååååå svettigt, önskar jag tagit en bild på mig efter, man såg svetten rinna och har aldrig haft så hemska svett fläckar haha. Men jag tog lite bilder iallafall! Stället där Dana gör sin cheer ligger precis mittemot en sjö med en stig runt så medans vi väntade på att allt skulle börja, gick jag och Elisabeth på en kort promenad!

Men jag tror det var allt som har hänt idag! Vi hörs snart igen!

Puss och kram, skumbanan?

Sjön som vi gick vid!
Sjön + små söta ankor!?
Några av alla cheerleaders!??
De äldre cheerleaderna!?
Dem här fotbollsspelarna är barn mellan typ 3-7 år, så himla söta i sina uniformer!?
Sånna små pluttisar!

Ps, hihi gjorde precis ett impuls köp och köpte mitt första Kylie Jenner lipkit! Det tyckte jag att jag förtjänade, efter 2 veckor i high school!

4 thoughts on “Cheer meet

  1. Skönt att du hade ork att gå i skolan hela dagen ❤️ Du är så grym älskling ❤️ Vilka söta små fotbollsspelare ?? och massa härliga cheerleders ? Tänk att det tagit två veckor innan du köpt ditt första smink ? Jag är chockad ??? men du är så värd det ?? Love you ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *